Állítólagos képeken a 2018-as iPhone X modellek kiszivárgott tervrajzai

HusztiD 2018.06.04. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 099

iphone-6-1-wylsacom-2

A hétvége folyamán a Wylsa oldalon bukkantak fel állítólagos képek az idei iPhone felhozatalról. Érdekes, hogy a forrás iPhone 9-ként hivatkozik a telefonokra, s nem iPhone X-ként, ahogyan az eddigi szóbeszédek. Továbbá az adatok eredetisége egyaránt kétes, ugyanis semmi sem bizonyítja azok hitelességét, így érdemes ennek megfelelően, szkeptikusan kezelni azokat.

Az első képen jól látszik, hogy mekkora lesz a 6,1 és a 6,5 colos iPhone a jelenleg piacon lévő 5,8 colos iPhone X-hez képest. Mi több, ha egy pillantást vetünk a második képre, akkor abból remekül kivehető, hogy az iPhone X Plus fizikális mérete voltaképp ugyanakkora, mint a jelenleg piacon lévő iPhone 8 Pluszé. Egyedüli különbség a kijelzőméretnél mutatkozik, ugyanis ameddig a 8 Plus egy 5,5 colos panelt kapott, addig az iPhone X Plus egy 6,5-ös széltől szélig terjedő OLED kijelzővel fog piacra kerülni.

iphone-x-plus-8-plus-render

Ami viszont még ennél is érdekesebb, az nem más, mint a 6,1 colos modell. Amennyiben hitelesnek bizonyulnak a mostani adatok, akkor elmondható, hogy az olcsóbb telefon fizikális mérete 75,7 mm x 150,9 mm x 8,3 mm lesz. Igazából a mellékelt képeken láthatjuk, hogy mekkora is lesz ez a valóságban, de amit érdemes megemlíteni, az a telefon vastagsága. A jelenleg piacon lévő iPhone X 7,7 mm vastag, míg az ősszel érkező LCD-s modell 8,3 mm-es lehet.

iPhone-9-wylsacom-5

További érdekesség, hogy az OLED kijelzős telefonok egyaránt megkapják a dupla kamerás kialakítást, azonban az LCD-s modell már nem. Ha megnézzük a telefon hátlapját, akkor láthatjuk, hogy az sokkal inkább hasonlít egy iPhone 8-ra, mint egy iPhone X-re. Igazából mondhatjuk azt, hogy ez az új modell hivatott felváltani a jelenlegi nyolcas szériát.

Készült egy render videó egyaránt a 6,1 colos telefonról. Igaz ez más forrásból származik, azonban szinte egyszerre publikálták őket. Lényegében itt is ugyanúgy néz ki a 6,1 colos telefon, mint a fenti képeken, hiszen egykamerás kialakítást kapott.

Mit szóltok? Szerintetek valóban ilyenek lesznek az idei évi modellek?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!