Déja-vu: továbbra is hamar tönkremegy a Galaxy Fold?

HusztiD 2019.09.30. 11:56 Egyéb 0 db 515

galaxy-fold_kv_device

A Samsung eredetileg április végén dobta volna piacra a Galaxy Fold modelljeit, de miután a sajtónak kiküldött telefonok egy nap alatt tönkrementek, hatalmas negatív visszhangot keltett az eset, így csúsztatták a megjelenést. A koreai gyártó az elmúlt hónapok folyamán azon dolgozott, hogy minden hibát kijavítson, de jelenleg úgy néz ki, mindhiába.

A TechCrunch csapatából Brian Heaternek volt lehetősége tesztelni a nem olyan rég megjelent, frissített modellt, azonban a beszámolója alapján továbbra sem fényes a helyzet. Briannél 27 óra használat után a kijelző középen elkezdett pixelesedni/buborékosodni anélkül, hogy akár leejtette volna. Ugyan minimálisan észrevehető a dolog, de hosszabb távon zavaró lehet, illetve esélyes, hogy ennél nagyobb kijelzőproblémája is lesz a telefonnak a folyamatos használatot követően.

close-fold

Mivel a hajtási pontnál jelentkezett a hiba, így valószínűleg a hajtogatások miatt történhetett mindez. Ennek ellenére mi továbbra is azt mondjuk, hogy a hajtogathatós okostelefonok még nagyon nagy újdonságnak számítanak. Ebből kifolyólag célszerűbb lenne, ha a gyártók, mint a Samsung, vagy akár a Huawei nem arra menne rá, hogy minél hamarabb piacra dobjon egy-egy ilyen készüléket, hanem arra, hogy a lehető legjobb technológiával adják ki a kétezer dolláros csúcsmobiljaikat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!