It’s Glowtime. – az Apple bemutatta az iPhone 16 szériát, az Apple Watch 10-et, az Ultra 2-t és az új AirPods-okat

HusztiD 2024.09.10. 08:55 AirPods, Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 69

Tegnap este az Apple megtartotta az éves szeptemberi médiaeseményét, ahol az új iPhone modellek mellett az Apple Watch és AirPods szériák is megérkeztek. Az idei, 2024-es “It’s Glowtime.” esemény sem volt kivétel, ahol a vállalat bemutatta a legújabb iPhone 16 modelleket, az Apple Watch Series 10-et, és számos egyéb apróságot.

Apple Watch Series 10: Új külső, fejlettebb funkciók

Az Apple Watch Series 10 bemutatkozott új fekete és rózsaarany színekben. Az óra a korábbi modellekhez képest könnyebb és vékonyabb lett, anélkül, hogy a teljesítmény csökkent volna. Az Apple állítása szerint a Series 10 jobb hangszóróval is rendelkezik, ami különösen jól jön azoknak, akik zenét hallgatnak az órájukon keresztül.

Az Apple Watch új, egészségügyi funkciói közé tartozik az alvási apnoé felismerése is. Az alvási apnoé egy olyan állapot, amelyet sokan nem ismernek fel, de komoly egészségügyi kockázatokat jelenthet. Az óra új szenzorai segítségével a felhasználók könnyen megtudhatják, ha alvási apnoéban szenvednek.

Apple Watch Ultra 2: Csak egy új szín

Az Apple Watch Ultra 3 helyett csak egy “frissített” Ultra 2-t kaptunk. Bár a hardver változatlan maradt, a színfrissítés stílusos megjelenést biztosít. Az Ultra modellek így továbbra is a legmagasabb minőséget képviselik az Apple Watch kínálatában.

AirPods: Kényelmesebb és fejlettebb hangzás

Az eseményen az Apple bejelentette az AirPods 4 két változatát: egy belépő szintű modellt, valamint egy zajszűrős verziót. Az AirPods 4 most még kényelmesebbé vált, és javított hangzást kínál, különösen a háttérzaj kiszűrésében. Ezenkívül az AirPods Pro 2 új zajvédelmi funkciókkal bővült, sőt, hallókészülékként is használható. Az AirPods Max pedig új színváltozatokkal gazdagodott. Igazából új AirPods Max-ot sem kaptunk, hiszen az új modellek csak újabb színben és USB C kompatibilitással érhetőek el.

iPhone 16 és iPhone 16 Plus: Új színek és funkciók

Az iPhone 16 és iPhone 16 Plus modelleket is bemutatták az “It’s Glowtime.” eseményen, és nem okoztak csalódást. Az új telefonok között a legnagyobb változások közé tartozik a megnövekedett fényerő, új színek, valamint az AI-fejlesztések. Az új akciógomb lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy testre szabják a telefon egyes funkcióit, ami megkönnyíti a használatot.

Az Apple végre bemutatta a rózsaszín iPhone-t, amely sok felhasználó régi álma volt. Az új, élénk színű iPhone 16 modellel az Apple még több választási lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik a feltűnő megjelenést.

iPhone 16 Pro és Pro Max: Nagyobb kijelző és jobb kamera

Végül az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modellek szintén bemutatásra a médiaeseményen, ám ezek is csekély újdonságot kaptak. Ezek a prémium modellek nagyobb kijelzővel, hosszabb akkumulátor-élettartammal és továbbfejlesztett kamerával érkeznek, amelyek még jobb fotózási és videózási élményt kínálnak.

Ti mit gondoltok az újonnan bemutatott termékekről?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!