Ezek a termékek valószínűleg kimaradnak a jövő heti bejelentésből

HusztiD 2024.09.03. 09:55 AirPods, Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 52

Az Apple szeptember 9-én, vagyis jövő hétfőn tartja meg legújabb eseményét, ahol az új iPhone szériáé lesz a főszerep. A pletykák szerint ezen felül még az új Apple Watch modellek kerülnek bemutatásra, de vannak olyan várható termékek is, amelyeket valószínűleg nem jelentenek be a jövő héten.

Új M4-es Mac gépek

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman nemrég arról számolt be, hogy az Apple felgyorsította az első M4-es chippel ellátott Mac számítógépek fejlesztését, amelyet korábban az új iPad Pro modell kapott meg. Az új MacBook Pro, Mac mini és iMac verziók bejelentésére számítanak az M4 chippel, de ezek a modellek várhatóan nem lesznek részei a szeptemberi eseménynek. Az iMac és a MacBook Pro valószínűleg megtartja a jelenlegi dizájnt, míg a pletykák szerint az M4-es Mac mini egy új, kompaktabb dizájnt kap, amely az Apple TV-re emlékeztet majd.

Mivel az Apple általában októberben tart külön eseményeket a Mac termékek számára, valószínű, hogy idén is így tesznek, így a Mac rajongóknak még egy kicsit várniuk kell.

AirPods Pro 3

Az Apple dolgozik az AirPods Pro harmadik generációján is, amely egy prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgató. Az új verzió várhatóan új dizájnnal és chipekkel érkezik, amelyek lehetővé teszik az egészségügyi funkciókat, például egy hallásvizsgáló eszközt. Az AirPods Pro 3 azonban csak jövőre kerülhet piacra. Idén két új AirPods 4 verzió megjelenésére számítanak, amelyek az AirPods 2-t és AirPods 3-t váltják majd le. Ezek az új AirPods modellek várhatóan az új iPhone-okkal együtt kerülnek bemutatásra a jövő heti eseményen.

iPhone SE 4

Az Apple jelentős frissítést tervez az iPhone SE modellnél is. A jelenlegi harmadik generációs modell, amelyet 2022-ben mutattak be, az iPhone 8 dizájnját követi, a Home gombbal és egy 4,7 hüvelykes LCD kijelzővel. A pletykák szerint a következő generációs iPhone SE az iPhone 14-hez hasonló megjelenést kap, beleértve a Face ID-t, valamint egy OLED kijelzőt, amely tetején egy bevágás található. Az új SE várhatóan az A18 chippel érkezik, az Apple Intelligence funkciók támogatásával.

Bár az Apple a jövő héten új iPhone-okról fog beszélni, az iPhone SE 4 bemutatását csak 2025 első felére várják.

Új HomePodok és olcsóbb Apple Vision

Az Apple több új HomePod modellen is dolgozik. Az interneten kiszivárgott alkatrészek alapján egy olyan modellre számíthatunk, amely hasonlít a HomePod 2-re, de egy LCD érintőképernyővel rendelkezik a tetején. A cég egy ambiciózusabb eszközt is fejleszt, amely körülbelül 8 hüvelykes kijelzővel és tvOS-sel működik. Ugyanakkor nincs arra utaló jel, hogy az Apple új HomePodokat mutatna be szeptemberben.

Az Apple Vision Pro már megjelent, de a pletykák szerint az Apple egy olcsóbb modell megépítését tervezi, hogy több vásárlót vonzzon. Ez a modell azonban legkorábban 2025 végére készülhet el.

Az Apple szeptemberi eseménye: Mire számíthatunk?

Az Apple várhatóan négy új iPhone modellt mutat be: az iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max verziókat. Az új funkciók között lesz egy fizikai gomb, amely a kamerákhoz kapcsolódik, valamint a Pro modellek nagyobb kijelzőket kapnak. Az összes iPhone 16 modell az A18 chippel lesz felszerelve, és kompatibilis lesz az Apple Intelligence szolgáltatással. Emellett várható az Apple Watch Series 10 bemutatása is egy frissített dizájnnal, valamint az Apple Watch Ultra 3 kisebb fejlesztésekkel. Természetesen az iOS 18 hivatalos megjelenésére is számíthatunk a nyilvánosság előtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!