Nyári hydrogel fólia akció az iDokinál!

HusztiD 2021.06.18. 09:55 iDoki, Kiemelt hírek 0 db 371

Végre itt a nyár, az iDoki pedig újabb akcióval kedveskedik, melynek berkein belül akciósan vásárolhattok Hydrogel fóliát bármilyen okostelefonra, vagy okosórára. Bizonyára többen vagyunk, kik folyamatosan cserélgetik telefonjaikon a különböző fóliákat, ugyanis szeretnénk minél inkább megóvni a kisebb-nagyobb karcoktól. A Hydrogel lényege, hogy nem csak karc, de egyben ütésálló is, így nem törik. Mindegy milyen okostelefonnal, vagy órával rendelkezel, hisz az erre tervezett gép által fél percen belül kivágják a megfelelő fóliát, melyet aztán a helyszínen rárakják.

A fólia vágás és felrakás most 4 490 Ft, függetlenül az okostelefonok típusaitól és méreteitől, míg okosórák esetében 3 490 Ft-ba kerül.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzletükbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!