Hamarosan leleplezheti az első kiterjesztett valóságra építkező okosszemüvegét az Apple

HusztiD 2021.01.14. 12:55 Apple, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 248

arglassesyay

Évek óta olvashatunk arról, hogy az Apple valamikor a jövőben belép az okosszemüvegek és az úgynevezett AR headset-ek világába. Legutóbb tavaly június folyamán osztott meg ezzel kapcsolatosan információkat Mark Gurman, ami most újabb fázisba lépett.

Tavaly Gurman azt mondta, hogy az almások 2021-ben mutatják be az első kiterjesztett valóságra építkező headset-et, ami hasonlít majd az Oculus Quest-hez, s leghamarabb 2022-ben kerülhet piacra. Ezt követően egy évvel, 2023-ban mutathatják be leghamarabb a kaliforniaiak az első okosszemüvegüket, majd csak ezt követően dobhatják azt is piacra.

Ezúttal a Digitimes számolt be egy rövid, ám annál érdekesebb hírről. Az ellátási láncból származó információk szerint az Apple elérte a második fázisát a fejlesztésnek és már több prototípust tesztelnek. Ez ugyan nem mond magában sokat, de feltehetően az almás mérnökök már gőzerővel dolgoznak azon, hogy mihamarabb bemutathassák a legújabb kreációjukat.

Ne feledjük, hogy ezek jelenleg csak újabb pletykák a többi közül, így érdemes kellő óvatossággal kezelni a mostani híreket. Mivel elég régóta olvashatunk ezzel kapcsolatosan, így bízunk benne, hogy idén végre tényleg bemutatja az első AR headset-et Tim és csapata.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!