Kiderült, hogy mekkora akkumulátort kap az iPhone 12 és a 12 Mini

HusztiD 2020.10.19. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 8 091

iphone-12-vs-iphone-12-mini

Az Apple az előző hét folyamán mutatta be legújabb csúcsmodelljeit, a szerencsések pedig e hét péntekén már kezükben foghatnak egy-egy telefont a szériából. Ugyan az iPhone 12 Mini csak novemberben érkezik, azonban a Tecnoblog-nak köszönhetően kiderült, hogy mekkora aksit kapott.

Amennyiben helyesek a mostani információk, akkor az iPhone 12 Mini-ben egy 2 227 mAh-es egységet találhatunk meg, ami az Apple szerint képes a 15 órás videó-lejátszásra. Amennyiben nagyon hasonlítani szeretnénk, akkor az év elején piacra dobott iPhone SE-ben egy 1 821 mAh-es aksit fedezhetünk fel, így a Mini-ben lévő egység közel 20 százalékkal nagyobb, ami jó hír.

Ami viszont kevésbé jó hír, hogy az iPhone 12 aksi méretén kicsit csökkentettek a kaliforniaiak. Ameddig az iPhone 11-ben egy 3 110 mAh-es egység volt megtalálható, addig az iPhone 12 egy 2 815 mAh-es aksit kap. Ez ugyan 10 százalékkal kisebb, mint ami az előző éves modellben van, de nem feltétlen jelenti azt is, hogy valamivel gyorsabban merülne, hiszen az A14 Bionic chip energiatakarékosabb, mint az elődje.

Mi azt mondjuk, hogy várjuk meg, mire mindegyik telefon megjelenik, hiszen ezt követően több olyan videót is láthatunk, melyek pont az üzemidő tesztelésére fognak rámenni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!