Újabb infómorzsák az iPhone 13-ról és az iPhone SE 3-ról

HusztiD 2020.10.07. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 5 256

iphone12

A képzett szakértő, Ross Young neve ismerős lehet számunkra, hiszen akárcsak Ming-Chi Kuo, úgy ő is időről időre oszt meg apróságokat, hogy mit várhatunk az Apple-től a jövőben. Ugyan még az iPhone 12 szériát sem mutatta be a kaliforniai vállalat, azonban a szakember már a következő évi modellekről mesél.

Ross úgy hiszi, hogy az iPhone 13 széria egy cseppet sem különbözik majd attól, amit most mutat be az Apple: lesz két darab Pro modell 6,1 és 6,7 colos kijelzővel, valamint két “mezei” telefon 5,4 és 6,1 colos kiszerelésben. Most várhatjuk, hogy az Apple dizájnügyileg frissíti az iPhone 12 szériát, így az ezt követő évi modellek is hasonlóak lesznek, nem kell változásra számítani.

Ami érdekesség, hogy a Pro széria megkaphatja az iPad Próból ismert Pro Motion technológiát, vagyis onnantól kezdve akár 120 Hz-s frissítésre képes kijelzőket kaphatunk. Elviekben a Pro modelleknél megjelenik a LiDAR szenzor, mint a 2020-as iPad Prónál egyaránt, azonban a mezei modellek ebből kimaradnak és azok majd csak a mostani, iPhone 12 Pro modellek lencséit kaphatják meg.

Nem utolsó sorban pedig a harmadik generációs iPhone SE-ről is mesélt kicsit az elemző. Az elképzelései alapján az Apple leghamarabb csak 2022. tavaszán dobhatja piacra a telefont 6,1 colos méretben, LCD kijelzővel és Touch ID-val. Elviekben ez a telefon majd az iPhone 11 Pro kameráit örökölheti meg.

Ne feledjük, hogy ezek csak egy szakértő állításai, így nem biztos, hogy valóban ezeket kapjuk az Apple-től. Mi egyelőre azt mondjuk, hogy várjuk meg, hogy mit mutatnak be hamarosan a kaliforniaiak, s fókuszáljunk az iPhone 12 szériára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!