Még mindig az Apple termékeivel a legelégedettebbek a felhasználók

HusztiD 2020.10.05. 09:55 Apple, iPad, Kiemelt hírek, Mac 0 db 184

lcimg-134be1ed-3e16-4a92-9e37-f40ff4d82fce

Mint minden évben, úgy idén is elkészítette az American Customer Satisfaction Index a legújabb beszámolóját, melyben arra keresték a választ, hogy mely gyártók termékeivel a legelégedettebbek a felhasználók. Mivel néhol egybeforr a laptop és tablet kategória, ezért a szakértők az Apple esetében egy kalap alá vették a Mac és iPad termékeket.

A cím meglehetősen árulkodó volt, hiszen idén is az Apple büszkélkedhet a legjobb fogyasztói elégedettségi indexszel. Összesen 100 pontot érhettek el a gyártók, melyből az Apple 82 pontot szerzett, ami egy pontos mínuszt jelent az előző éves teljesítményhez képest. Ezzel az almások lettek az első számú gyártók a listán. Következő rivális a Samsung, kik a tavalyihoz képest szintén 81 ponttal zártak, míg harmadik helyre az Acer jött fel, kik 1 százalékos javulást értek el. Érdemes megjegyezni, hogy a legnagyobb csökkenést a Toshiba érte el 3 százalékkal.

Screen-Shot-2020-09-22-at-08.48.43-AM

Az alábbi adatok alapján nehéz tényleges különbséget tenni a gyártók között, de átlagban elmondhatjuk, hogy a listán szereplő első két gyártó termékeivel a legelégedettebbek a felhasználók. Természetesen a többiek sem zártak annyira rosszul, azonban az Apple által elért 82 ponttól kicsikét elmaradnak.

Ha nektek válaszolni kellene, akkor ti hogyan rangsorolnátok az Apple-t?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!