Így nevezi el az Apple a különböző iPhone 12 modelleket

HusztiD 2020.09.22. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 10 195

iphone-12-pro-navy-blue

Mint azt már tudjuk, az Apple csak az új iPad modelleket és a hatodik generációs Apple Watch-ot mutatta be a szeptemberi médiaeseményen, azonban a korábbi pletykák alapján októberben is lesz egy újabb event, ahol kizárólag az idei évi iPhone modellekre helyezik a hangsúlyt.

Az utóbbi hónapokban nagy népszerűségre tett szert a L0vetodream Twitter felhasználó, hiszen olyan információkat osztott meg akkor még be nem jelentett termékekről, melyek később igazak lettek. Nem tudni, hogy ezúttal mennyire pontosak az információi, azonban elárulta, hogy hogyan nevezi az Apple az idei felhozatalt.

Az 5,4 colos telefon lesz az iPhone mini, míg az összes többinél az iPhone 11 szériánál is bevált sémát alkalmazzák. Így lesz a kétkamerás, 6,1 colos telefonból iPhone 12, a három kamerás, 6,1 colosból az iPhone 12 Pro, míg a 6,7-es modell az iPhone Pro Max.

Igazából valahol várható volt, hogy marad a régi sémánál az Apple, s a kisebbik telefonnak adnak egy különálló nevet. Azonban ne feledjük, ezek egyelőre nem hivatalos információk, így a bejelentésig bármi változhat, de nem lennénk meglepve, ha így nevezné el az iPhone 12 széria tagjait a kaliforniai vállalat.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!