Az Apple sem fejleszt addig, míg a partnereik nem biztosítják a megfelelő munkakörülményeket

HusztiD 2020.09.09. 12:55 Apple 0 db 113

Apple-iPhone-Production-waiting-to-start-in-Vietnam-800x496

Az Apple-nek régen számos balhéja volt az egyik legnagyobb partnere, a Foxconn miatt, hiszen ők sorra nem tartották be azt, ami a munkavállalók számára kedvező volt. Ezekből anno nagy balhé kerekedett, azonban az utóbbi években az almások egyre inkább odafigyelnek arra, hogy a partnereiknél dolgozó munkatársak is minden alapvető dologban részesüljenek.

A kaliforniaiak most legutóbb a Vietnámban található Luxshare-ral nincsenek megelégedve, hiszen jelenleg nem nagyon ütik meg azt a szintet, amit elvárnak. Az Apple pedig kijelentette, hogy addig nem fejleszti a gyárat, míg nem tesznek a munkavállalók érdekében. Elviekben két dologról van szó: az egyik, hogy legyen a gyárhoz egy közelebbi szálláshely az alkalmazottak részére, míg a másik, hogy javítsanak a munkahelyi kondíciókon.

A Luxshare is számos alkatrészt gyárt az Apple részére, azonban a korábbi pletykák alapján ők fogják majd leszállítani a következő év folyamán érkező AirPods Studiót az almásoknak – már amennyiben igazak azok, amiket a madarak csicseregnek.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!