Szeptemberben érkeznek az új iPad-ek és az Apple Watch 6, októberben lesz az iPhone 12 event

HusztiD 2020.08.14. 09:55 Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 1 296

untitled27-1536x865-1

Idén alaposan felborult minden a koronavírusnak köszönhetően, s már hónapokkal ezelőtt sejthettük, hogy az Apple csúszni fog az iPhone 12 széria piacra dobásával. Mi sem bizonyítja azt jobban, mint az, hogy nem olyan régen ezt hivatalosan meg is erősítették, azonban most a tech világban ismeretes Jon Prosser osztott meg új információkat.

Jon nevével már sokat találkozhattunk, hiszen az elmúlt hónapok folyamán megannyi információt osztott meg a nagyérdeművel. Hogy a mostani értesülései mennyire megbízhatóak, vagy sem, azt nem tudjuk, így ennek megfelelően érdemes kellő óvatossággal kezelni.

Először is, ha minden a megfelelő kerékvágásban megy, akkor az Apple megcseréli a dolgokat, hiszen nem szeptemberben érkeznek majd az új iPhone-ok, hanem októberben, míg az iPad-ek pedig egy hónappal korábban. Elviekben a 37. héten, tehát szeptember 7-én, vagy az azt követő napokban jelenti be az új iPad-eket és az Apple Watch 6-ot egy sajtóközlemény berkein belül az Apple.

 

Ha minden igaz, akkor az iPhone 12 event öt héttel később, a 42. héten lesz megtartva, valamikor október 12-e környékén. Ezt követően a héten (valószínű 16-tól, péntektől) már előrendelhetőek lesznek az új telefonok, melyek egy héttel később, az október 19-i héten lesznek megvásárolhatóak. Elviekben az Apple októberre tervez a telefonokkal, nincs novemberi megjelenésről szó – egyelőre.

Valószínűleg hasonló lesz az Apple koncepciója, hiszen az elmúlt napokban hivatalosan megerősítették a csúszást. Mi pedig azt mondjuk, hogy egy hónap ide, vagy oda nem számít, a lényeg az, hogy valóban üssenek az új modellek.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!