Esélyes lehet, hogy csak a következő év elején érkezik a 4G-s iPhone 12

HusztiD 2020.08.13. 12:55 iPhone 0 db 622

Sensor-shift-stabilisation-rumored-for-iPhone-12-Pro-Max

Az elmúlt hónapokban folyamatosan arról olvashattunk, hogy az Apple tolni fogja az 5G-s iPhone 12 megjelenését, majd nem olyan régen hivatalosan megerősítették, hogy valóban csúszni fognak a telefonok. Most legutóbb a Wedbush elemzői osztották meg, hogy szerintük pont fordítva lesz, hisz a 4G-s, vagyis LTE-s telefonokkal fog csúszni a kaliforniai vállalat.

Az elemzők azzal számolnak, hogy az Apple idén csak az 5G-s iPhone 12 modelleket fogja piacra dobni, míg a 4G-s / LTE-s telefonokkal várnak. Pontosabb részletekbe ugyan nem mentek bele, hogy hány 4G-s készüléket várhatunk még, azonban feltehetően ez csak a sima iPhone 12-nél lesz így. A számításaik alapján következő év tavaszán érkezik az LTE-s iPhone 12, aminek valamivel kedvezőbb lesz az árszabása, így ekkor ismét növelheti eladásait az Apple.

Ne feledjük, hogy ezek csak elemzői jóslatok, hogy így lesz-e, vagy sem, az egyelőre még kérdéses. Manapság mindenki az 5G-re vágyik, azonban még soká lesz a technológia világszinten elterjedve, hogy bárki ki tudja használni. Annyiból érthető lenne az Apple lépése is, hogy a következő év folyamán érkezne egy olcsóbb telefon, amivel valamelyest felpörgetnék az eladásokat.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!