Ezek voltak a 2020-as iPhone Photography Awards legjobb fotói

HusztiD 2020.07.23. 15:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 193

Screen-Shot-2020-07-22-at-8.31.34-AM

Immáron 13. éve annak, hogy évről évre kihirdetik a legjobb iPhone-nal készített képeket. Az iPhone Photography Awards-on idén több ezer nevezés érkezett 140 különböző országból, s az abszolút nyertes mellett az első három helyezett képeit is megosztották a nagyközönséggel.

A díjnyertes képet Dimpy Bhalotia készítette az Egyesült Királyságból, melynek érdekessége, hogy a 10 évvel ezelőtt megjelent iPhone 4-gyel készült. Magán a fotón három gyereket láthatunk, akik éppen ugranak, így az alkotás címe is találó lett a Flying Boys elnevezésével.

00-POTY-GrandPrize-Dimpy-Bhalotia-1427x2048-1

Az első, aranyérmes képet Artyom Baryshau készítette, Fehéroroszországból. A felvételt No Walls-nak nevezte el, hiszen éppen az látható rajta, amint egy fehér falat csíkokban festenek kékre, ami egyébként tökéletesen egybeolvad az éggel. A képet egy iPhone 6 segítségével örökítette meg.

01-POTY-1st-Artsiom-Baryshau

A második, ezüstérmes képet Geli Zhao  készítette Kínából. A képen a frissen kiteregetett lepedőket láthatjuk, amibe pont belekap a szél. Geli a felvételt egy iPhone Xs Max segítségével lőtte.

02-POTY-2nd-Geli-Zhao-1

Végül a harmadik, bronzérmes képet Saif Hussain készítette Irakból. Magán a felvételen egy idősebb férfi különböző aspektusai láthatóak. A képet egy iPhone X segítségével örökítette meg.

Processed with VSCO with b6 preset

A 2020-as iPhone Photography Awards díjazottjait az Apple honlapján tekinthetitek meg. Sajnos idén sem került magyar alkotás a nyertesek közé.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!