Kuo: 2022-ben érkezhet az Apple Glass, illetve új méretben érkezik pár iPad modell

HusztiD 2020.05.18. 09:55 iPad, Kiemelt hírek 0 db 320

2019-ipad-lineup

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo egy befektetői jegyzetben hívta fel a figyelmet, hogy mit várhatunk az Apple-től a következő két év folyamán. A szakember úgy hiszi, hogy az Apple két új olcsóbb iPad-et is kiad az Apple Glass mellett.

Ha igaza lesz Kuónak, akkor az almások leghamarabb csak 2022-ben adják ki az első okosszemüvegüket. A korábbi pletykák 2021-re ígérték, de a szaki szerint az Apple-nek egyelőre drága és nehéz ezt legyártania, illetve feltehetően tovább csiszolják annak a koncepcióját, amivel igazán nagyot üthetnének az AR/VR világában.

Az elemző úgy hiszi, hogy az idei év második felében egy 10,8 colos iPad-et is kiad az Apple, majd az ezt követő hónapokban érkezik az új iPad Mini egyaránt, ami immáron 8,5 és 9 col közötti méretet ölthet. Azt nem részletezte az elemző, hogy a nagyobbik iPad az Air utódja lesz-e vagy sem, illetve azt sem, hogy miért emelné méreteit a kaliforniai vállalat. Elviekben ugyan azt fogja eljátszani az almás vállalat, mint az új iPhone SE esetében: piacra dobnak egy újabb processzorral szerelt tabletet, ami nem kerül egy vagyonba.

Ne feledjük, hogy ezek csak egy elemző meglátásai, jóslatai, így hogy mi lesz az elkövetkezendő hónapok, illetve egy-két év folyamán, az még képlékeny. Nyilván az almások nem fognak azokról a felhasználóikról sem megfeledkezni, akik számára elég egy iPad Air vagy Mini is a Pro modellek helyett, így reméljük, hogy ősszel, az új iPhone modellek után azokat is bejelentik.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!