Új firmware frissítést kapott az AirPods Pro

HusztiD 2020.05.06. 15:55 AirPods 0 db 392

airpods-family

Az Apple még az előző év végével dobta piacra az AirPods Prót, melyhez korábban már kaptunk firmware frissítést, azonban tegnap kiadták hozzá az újabbat. A fülesen eredetileg a 2B584, majd 2C54 számú firmware volt megtalálható, mostantól viszont a 2D15 lesz hozzá elérhető.

Arról sajnos nincs hír, hogy az új firmware voltaképpen kiküszöböl-e, esetleg megold bármilyen hibát. Egyes feltevések szerint javulhat a Bluetooth konnektivitása, de ezt hivatalosan még az Apple sem erősítette meg. A firmware frissítéstől egyébként nem kell félnünk, ugyanis ahogyan csatlakoztatva van bármilyen iOS készülékünkhöz, az úgy fog automatikusan frissülni.

Hogy éppen melyik firmware van a fülesnek, azt az iOS készülékek beállításain belül az általános menüpont alatt, az infó résznél tekinthetjük meg az AirPods Pro opcióra bökve.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!