Októberre csúszhat az iPhone 12 megjelenése

HusztiD 2020.03.11. 15:55 Apple, iPhone 1 db 213

iphone11proguide-800x600

Az utóbbi évek folyamán megszokhattuk, hogy az Apple szeptember első felében tartja meg mindig az adott évi médiaeseményét, ahol bemutatják a legújabb iPhone modelleket. Általában még ugyanebben a hónapban érkeznek meg a telefonok, s eddig csak nagyon ritka esetben volt az, hogy októberre tolódott volna valamelyik modell megjelenése.

A Digitimes nem olyan régen arról számolt be, hogy a korábban szeptemberre kitűzött határidő októberre tolódhat. Nyilván nem nehéz kitalálni a miérteket, hiszen itt is a koronavírus játszhat főszerepet. Amennyiben hitelesek az oldal információi, akkor  az almások megtiltották a munkavállalóik számára, hogy április végéig üzleti célból Ázsiába utazhassanak.

Eredetileg úgy lett volna, hogy az Apple mérnökei most, márciusban utaznak a partnereikhez, hogy egyeztessenek az új okostelefonokkal és a tömeggyártással kapcsolatban. Mivel most világszerte járvány van, így ez keresztbe húzza a számításokat, így jelenleg október lehet a reális cél, mire piacon lesznek a kaliforniaiak új csúcsmodelljei.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2020.03.14. 06:08

    Rá ér decemberig. Jó lesz karácsonyi ajándéknak :)

Szólj hozzá Te is!