Üzemidő teszt: képes-e verni a Galaxy S20 Ultra gigantikus aksijával a többieket?

HusztiD 2020.03.09. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 390

maxresdefault

Most, hogy az elmúlt napok folyamán megjelent a Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S20 sorozat, a Mrwhosetheboss YouTube csatorna készített egy remek videót, ahol a szóban lévő telefon mellett az iPhone 11 Pro Maxot, a Note 10+-t, a Mate 30 Prót és a Pixel 4XL-t is letesztelték. A telefonokat ezúttal nem egy robot, hanem ember nyomogatta, illetve különféle alkalmazások futtatásának vetette alá.

Ha megnézzük az arányokat, akkor a Galaxy S20 Ultra rendelkezik a legnagyobb aksival, hiszen abban egy 5 000 mAh-es egység kapott helyet, míg a iPhone 11 Pro Maxban egy 3 969-es, a Note 10+-ban egy 4 300-as, a Mate 30 Prótban egy 4 500-as, s végül a Pixel 4XL-ben egy 3 700 mAh-es akkumulátor található meg. Papírforma alapján a Samsungnak kellene tovább bírnia, s az Apple és a Google csúcskészülékeinek a legkevésbé.

Ha megnézzük az alábbi videót, akkor láthatjuk, hogy kicsit másabbak az eredmények, mint amit elsőre hinnénk. Leghamarabb a Google készüléke adta fel a harcot, szűk 6,5 óra elteltével. Ehhez képest nem mondhatjuk, hogy jól teljesített volna a Galaxy S20 Ultra, hiszen az csak 7 órán át bírta a strapát, amit harmadik helyen a Note 10+ követ plusz fél órával. Az Apple csúcsmodellje 8,5 órán át bírta a megmérettetéseket, míg a Mate 30 Pro plusz negyed órával diadalmaskodott.

Mit lehetne elmondani? Ahogyan láthatjuk, papíron hiába van nagyobb akkumulátora a Galaxy S20 Ultrának, mégsem az diadalmaskodott. Mondjuk ez nagyban függ attól is, hogy milyen programokat futtatunk, de azért elmondhatjuk a legutóbbi videós teszt alapján, hogy az almások csúcskészülékének nincs oka szégyenkeznie, hiszen annak ellenére, hogy a második legkisebb kapacitással rendelkezik a készülék, ez bírja majdnem a legtovább.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!