Hamarosan érkezik a 14,1 colos, mini-LED kijelzős MacBook Pro

HusztiD 2020.03.05. 09:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 506

Apple_16-inch-MacBook-Pro_111319_big.jpg.large_

Az Apple az előző év végén frissítette a MacBook Pro szériát, hiszen piacra dobták az új 16 colos laptopot, ami hivatalosan a korábban használatos 15-ös modelleket hivatott felváltani. Régóta olvashatunk pletykákat, hogy hamarosan érkezik az újragondolt laptop kisebb változata is.

Ezúttal a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo osztotta meg a nagyérdeművel a gondolatait. Amennyiben helyesek az információi, akkor hónapokon belül érkezik a 13-as szériát felváltó 14,1 colos MacBook Pro. Fizikálisan ugyanakkora lesz az új laptop mérete, mint a jelenleg piacon lévő testvéréé, azonban a káva szűkítésével sikerül egy kicsit növelni a kijelzőméretet.

Elviekben az új 14,1 colos MacBook Pro lesz az első olyan Apple termék, melyben bemutatkozik a mini-LED panel, de az elemző szerint nem is ez lesz az utolsó. Számításai alapján még az idei év második felében megérkeznek az új iPad, iPad Pro, iMac Pro és a 16 colos MacBook Pro modellek, melyekben ugyanezen technológiát alkalmazzák.

Régóta olvashatunk pletykaszinten a mini-LED kijelzőkről, így kíváncsian várjuk, hogy vajon igaza lesz-e Kuónak. Mi reméljük hogy igen, hiszen egy újabb technológia bevezetésével csak jól járnak a felhasználók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!