Csúszik az iPhone 9 / SE 2 tömeggyártásával az Apple

HusztiD 2020.02.20. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 597

iphone_8_gold_top_trans

Az elmúlt napok folyamán immáron az Apple is beismerte, hogy bizony hatalmas kihatással lesz a koronavírus az aktuális negyedéves eladásaikra. Nem kellett sokat várnunk, hiszen legutóbb a Nikkei adott arról hírt, hogy már eleve megcsúszott az iPhone 9 / SE 2 tömeggyártásával a vállalat.

Az oldal szerint több beszállító megerősítette számukra, hogy az eredetileg februárban kezdődő tömeggyártás elmaradt. Elviekben az almások márciusig tolták a berendelést, hogy addig is ülepedjen a járvány. A hírek alapján több partnerével gyártatná le az Apple a telefonokat, s mindenhol 30-40 százalékos kapacitással menne a tömeggyártás, így nagy probléma vagy megnövekedett igények esetén rá tudnak kapcsolni nagyobb sebességre.

Mivel ez csak egy pletyka, egyelőre ne vegyünk semmit sem készpénznek. Ettől függetlenül több elemző is megjegyezte az elmúlt hetekben, hogy mindenhol hiány lehet bármilyen elektronikai cikk, így az sem kizárt, hogy bizonyos produktumok árai felmennek. Reméljük, hogy az almások új telefonja kapcsán nem kell majd heteket várniuk a megrendelőknek.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!