Egyre több AirPods-ot hagynak el a New York-i metróban, ami egyre nagyobb gondot okoz

HusztiD 2019.10.09. 15:55 AirPods, Kiemelt hírek 1 db 2 576

AirPods-2-hero

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb felfordulást okoz, hogy a New York-i lakosok egyre nagyobb mennyiségben hagyják el a füleseiket – számolt be erről a Wall Street Journal. Az eset mára addig fajult, hogy a helyi közlekedési hatóság egy közszolgálati bejelentést kért az utasok felé.

A probléma az AirPods-szal, hogy kicsik, könnyen elvesznek és nehéz őket megtalálni. Emiatt a helyi hatóság arra kéri az utasokat, hogy fel és leszállás előtt tegyék biztonságos helyre a füleseiket. Nem csoda, hiszen az egyik karbantartási főnök, Steven Dluginski nyilatkozta, hogy egy napon a dolgozóik 18 kérelmet kaptak, hogy keressék meg a sínek közé beesett tárgyaikat, s ezen kérelemből 6 darab egy AirPods volt.

A beszámolók alapján nem csak azzal van a baj, hogy nagyon nehéz őket megkeresni, hanem az is, hogy emiatt többször késnek a járataik. Viszonylag szerencsés helyzet, hogy fehér színűek a fülesek, így egy kicsivel könnyebb őket megtalálni, amit a tranzitmunkások egy ragadós végű bottal bányásznak ki a sínek közül, amennyiben sikerül őket kiszúrniuk.

Nálatok mi a helyzet? Hagytátok már el szeretett füleseiteket?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sebők István - 2019.10.09. 18:52

    Én is kérdeztem valamit de arra se jött válasz! Tehát nem érdekel senkit!!!!!

Szólj hozzá Te is!