18 évnyi szolgálatot követően nyugdíjazza az iTunes-t az Apple

HusztiD 2019.06.03. 09:55 iTunes, Kiemelt hírek, Steve Jobs 3 hozzászólás 2 990

iTunes_logo_retired

Anno 2001. január 9-én mutatta be a Macworld-ön az egykori CEO, Steve Jobs az iTunest-t, melyet hamarosan nyugdíjba küldenek. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kezdeti években az iTunes megváltoztatta a zenei szokásokat, hiszen a felhasználók könnyedén hozzájuthattak a legújabb dalokhoz, majd ezt követően filmekhez, TV műsorokhoz és podcastokhoz.

A Bloomberg beszámolója alapján az Apple értesítette alkalmazottait, hogy a ma esti WWDC ’19 konferencia berkein belül mutatják be a macOS 10.15-öt, s ez lesz az első olyan operációs rendszer, melyben immáron nem kap helyet az iTunes. Egyszóval az almások ősztől kinyírják az alkalmazást. Az aktuális információk szerint nem kell félniük azoknak, kik korábban bevásároltak, ugyanis azon digitális javak továbbra is elérhetőek lesznek számunkra.

A soron következő macOS-ben egyébként egy új zenei program fog helyt kapni, amiről egyelőre szinte semmit sem tudunk. Talán mondhatjuk azt is, hogy az iTunes teljesen átalakul, s újabb funkciókat kap, melyek jobban helyt állnak a mai világban, ahol az emberek többsége immáron a streamszolgáltatásokra állt át.

Ne feledjétek, este kezdődik az esemény, ami után mi is tartalmas összefoglalóval jelentkezünk, s végre kiderül, hogy miben sántikálnak az almások.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Noobmaster - 2019.06.03. 11:59

    Mindent kinyír az  amit Steve Jobs csinált nem értem miért kell ezt is egy rosszabra le cserélni mert tuti rosszabb lessz

  2. iRon242 - 2019.06.03. 13:11

    Évek óta el sem indítottam. Az élet nem áll meg, hadd menjen, aminek mennie kell.

  3. Popacsku - 2019.06.03. 23:30

    Nekem sem fog hiányozni, kiváncsi vagyok az új felületre.

Szólj hozzá Te is!