Bemutatkozik az Apple Card

HusztiD 2019.03.29. 15:55 Apple, Apple Pay, Videók 3 hozzászólás 1 721

applecardtitanium-800x580

A hétfő este folyamán megrendezett It’s show time eventen nagyon érdekes és talán váratlan bejelentéseket tett az Apple. Mondjuk ez akkor igaz, ha az Apple Card-ra gondolunk, hiszen korábban ugyan voltak már róla pletykák, de talán nem sokan hittük, hogy megteszik eme lépést a kaliforniaiak.

Nem olyan rég egy remek bemutatóvideót töltöttek fel a hivatalos YouTube csatornájukra az almások, melyben röviden és tömören összefoglalják annak az előnyeit. Nagyon ígéretesnek tűnik, ugyanis nem lesznek különféle bankkártyadíjak, mellette pedig nyomon követhetjük majd az összes tranzakciót, hogy mikor és mit vásároltunk, s akár heti, vagy havi kimutatásokat készíthetünk, hogy mire költekeztünk az elmúlt időszakban.

Első blikkre nagyon ígéretesnek tűnik az Apple szolgáltatása, azonban először azt mondjuk, hogy érdemes lesz megvárni, mire megjelenik, s megnézni, hogy hogyan teljesít, milyenek a felhasználói visszajelzések. Másodsorban pedig minket, magyarokat nem igazán érint a dolog, hiszen egyelőre még az Apple Pay magyarországi bevezetéséről sem szólnak a hírek, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy milyen sikert arat majd az Apple Card.

Szerintetek siker, avagy bukás elé néz az Apple koncepciója?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoltan Bene - 2019.03.29. 17:43

    Harmad sorban credit card,nem debit…

  2. gyuri - 2019.03.31. 13:39

    Ez ismerve az amerikaikat , hitelkártya lesz , ez nálunk nincs “divatban”.

  3. Kuku - 2019.04.04. 15:08

    Miért nem divat a credit kártya , nekem is az van

Szólj hozzá Te is!