Kuo: ilyen lesz az Apple 2019-es termékpalettája

HusztiD 2019.02.19. 09:55 Apple, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Mac 0 db 671

2018-macbook-pro

Többünk kedvenc elemzője, Ming-Chi Kuo nem olyan rég osztotta meg a nagyérdeművel, hogy mit várhatunk az Apple-től az idei év folyamán. A szakember jóslatai az elmúlt évek folyamán sorra váltak be, s ha most is igazak az elemző ellátási láncon alapuló értesülései, akkor bizony izgalmas év elé nézünk.

Az első és legfontosabb, hogy az Apple kiad egy új MacBook Prót, mely 16-16,5 colos lesz. Lényegében mondhatjuk, hogy ezzel a mérettel hozzák vissza a korábbi, 17-es méretet, melyet 2012-ig forgalmaztak a kaliforniaiak. A másik ígéretes frissítés a Mac Pro lehet, hiszen az Apple idén egy moduláris Mac Prót ad ki, melynek a professzionális felhasználók fognak örülni, kik immáron évek óta rágják az almások fülét a moduláris kialakítás miatt. Apropó, az elemző szerint egy 31 colos 6K-s monitort is piacra dobnak az almások.

Természetesen új iPad modelleket is bemutatnak a kaliforniaiak, s elviekben a 9,7 colos modell 10,2-re növekedhet úgy, hogy közben csökkenti a kávák méretét az Apple. Ergo valamivel nagyobb kijelzőt kaphat az alapmodell. Természetesen érkezik új iPad Mini egyaránt, melynek legnagyobb újdonsága az újabb processzor lesz, azonban arról infót nem osztott meg Kuo, hogy mely chipet kaphatja meg.

triple-camera-smartphone

Ami talán érdekesebb, az nem más, mint az iPhone felhozatal. Az Apple továbbra is marad a jelenlegi 5,8, 6,1 és 6,5 colos méreteknél. Kuo ugyan nem osztotta meg hogy melyik telefonnál, de bemutatkozik a három hátnapi kamerával szerelt iPhone XI egyaránt – feltehetően eme újdonságot egyelőre csak a 6,5 colos Max fogja megkapni, de erre azért még ne vegyünk mérget. Ezen felül pedig az Apple továbbra is hanyagolja majd az USB C bevezetését, így iPhone téren maradnak a Lightning port mellett.

Elviekben az új telefonoknál bemutatkozik a kétoldalú Qi töltés. Ez azt jelenti, hogy immáron nem csak vezeték nélkül tölthetjük majd a készüléket, hanem az iPhone által mondjuk az új AirPods 2-t is feltölthetjük, melynek megjelenését az idei év második felére várja az elemző. További apróság, de az ötödik generációs Apple Watch-nál az Apple visszahozza a kerámiatokot, melyet a negyedik generáció nem kapott meg, illetve a MacBook Pro modellek immáron 32 GB RAM-ig lesznek bővíthetőek a jelenlegi 16 GB helyett.

Hogy ebből mennyi válik be, azt egyelőre nem tudni. Ti mit gondoltok, örülnétek az alábbi újdonságoknak?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!