Egészen jól fizet az iPhone tulajok számára a Samsung, hogy Galaxy S10-re válts

HusztiD 2019.02.15. 09:55 iPhone 1 db 1 477

Samsung-Unpacked-event-details

A dél-koreai gyártó egy bő hónapja küldte ki a meghívókat a február 20-án megrendezésre kerülő eseményre, ahol a vállalat bemutatja az aktuális csúcsmodelljét, a Galaxy S10-et. Ugyan egyelőre napok választanak el minket a hivatalos bejelentéstől, de úgy tűnik, hogy a koreaiak viszonylag kecsegtető akcióval próbálják meg váltásra rávenni az Apple felhasználóit.

A potenciális vásárlóknak lehetőségük van a vállalat weboldalán regisztrálni, s azon felhasználók, kik újabb iPhone modellel rendelkeznek, vaskos pénz üti a markát. Aki az iPhone X, Xr, Xs és nyolcas modellek valamelyikét váltja be, azért 550 dollárt fizetnek a koreaiak, míg a hetes telefonokért 300-at, a 6s készülékekért 150-et, s a mezei hatossal rendelkezőknek 75-öt.

Az eddigi felmérések rámutattak, hogy előző évben csökkentek a telefoneladások, s ennek talán a legnagyobb áldozata a Samsung lett, így nem csoda, ha ilyen, s ehhez hasonló akciókkal szeretnének új, potenciális vásárlókat nyerni maguknak. Hogy mennyire lesznek sikeresek vele, az még a jövő titka.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2019.02.15. 18:28

    NINCS AZ A PÉNZ!!!!

Szólj hozzá Te is!