WSJ: tripla kamerát kap a csúcs iPhone 11, míg az Xr utódja duplát

HusztiD 2019.01.14. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 539

2019_iphone_triple_camera_rendering

Kezdetét vette az új év, s ezzel a lendülettel kezdenek el szállingózni az első pletykák arról, hogy milyenek lesznek az idei évi iPhone modellek. Ezúttal a Wall Street Journal számolt be, hogy mire számíthatunk a szeptemberi bejelentésen.

Az első dolog, hogy az iPhone Xs utódjára iPhone 11-ként hivatkoznak. Természetesen nem tudni, hogy ez lesz-e a valódi neve a telefonnak, könnyen lehet, hogy az őszi eseményen más néven fogják bejelenteni. Arról sajnos nem tesznek említést, hogy mi lesz a második generációs Xr modellek megnevezése. Egy szinte biztos, hogy idén is három készüléket terveznek piacra dobni: két OLED-est és egy LCD-st.

A forrás szerint az Apple idén a kamerákra fog leginkább rágyúrni. Az 5,8 colos OLED-es iPhone ugyanúgy két szenzorral lesz felvértezve, mint jelenleg az iPhone Xs, azonban a 6,5 colos Max immáron három  hátlapi lencsét kap. Ezen felül az LCD-s tulajok is boldogok lehetnek, hiszen eme modell végre megkapja a kétkamerás kialakítást. Mi több, arról is csicseregnek a madarak, hogy 2020-ban immáron végleg elköszönhetnek az almások az LCD-től, s helyette a 6,1-es modellnél is az OLED veheti át a főszerepet.

Mivel még nyolc hónapnyira vagyunk a bejelentéstől, így egyre több pletykát olvashatunk majd arról, hogy milyenek lesznek az idei évi telefonok. Egyelőre biztosat nem lehet mondani, hogy milyen újdonságokkal és specifikációkkal lesznek felszerelve a modellek, de mi reméljük, hogy nagyot robbant az Apple, hiszen a jelenlegi csúcskészülékek nem igazán váltották ki a hozzájuk fűzött reményeket – már ami az eladásokat illeti.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!