A Google veterán vezetőjével erősíti Siri csapatát az Apple

HusztiD 2018.04.05. 13:55 Egyéb, Siri 0 db 91

Apple Home Pod (Review)

A New York Times egy friss beszámolója alapján az Apple-nek sikerült egy igazán veterán vezetőre, John Giannandreára szert tennie, ki korábban a konkurens Google-nél dolgozott. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a vezető a napokban köszönt el korábbi munkatársaitól, hogy újult erővel kezdhessen az Apple-nél.

Az eset kapcsán még maga Tim Cook is írt egy belső emailt munkatársainak, ahol kifejtette örömét, hogy Giannandrea csatlakozott csapatukhoz. A beszámoló szerint John az almásoknál is vezető szerepet fog betölteni, s egyenesen a CEO-nak, Timnek fog beszámolni az aktuális munkásságáról. John a Google-nél a mesterséges intelligenciával foglalatoskodó csoportnak volt a fejese, s feltehetően az Apple-nél ugyanezt a pozíciót fogja betölteni, hogy még tovább fejlesszék Sirit.

Anno John a Metawebnél dolgozott, mint műszaki vezérigazgató, azonban mikor a Google felvásárolta a startupot, akkor került ő is hozzájuk. Összesen 10 évet töltött a droidosoknál, s most jött el az ideje, hogy végre váltson.

Reméljük, hogy John nyomot hagy az Apple-nél, s alaposan ráncba szedik Sirit.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!