Wozniak szerint egy hatalmas problémája van az iPhone X-nek

HusztiD 2018.02.01. 11:56 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 14 hozzászólás 2 350

Apple Co-founder Steve Wozniak Speech At Hanyang University

Steve Wozniak, az Apple egyik társalapítója bizonyos időközönként mindig ad egy-egy rövidebb interjút, melyből megtudhatjuk, hogy évek teltével hogyan gondol az Apple termékeire. Kedvenc emberünk ezúttal a Stockholmban megrendezett Nordic Business Forum berkein belül ecsetelte problémáját az iPhone X-szel kapcsolatosan.

Korábbi interjúkból kiderült, hogy az iPhone 8 megjelenése után Woz gyorsan le is csapott egyre. Mindez nem volt elég, ugyanis akkor is hangot adott a véleményének, hiszen ekkor elmondta, hogy az iPhone 8 teljesen olyan, mint a korábbi iPhone 7 készüléke, ami pedig megint olyan volt, mint a hatos modelljei.

Az iPhone X megjelenését követően maga Tim Cook ajándékozott egy csúcsmodellt az egykori társalapítónak, aki akkor röviden elmondta, hogy szereti a telefonját. Most, hogy eltelt pár hét, így Woz is kiismerte a telefon hibáit, így a rendezvény berkein belül mesélt róla egy kicsit.

iphone_x_gallery1_2017

Wozniaknak a legnagyobb gondja a telefonon lévő gombokkal adódtak, amit kicsit túlbonyolított az Apple. Ha megnyomod a bekapcsoló (ma már Siri-ként emlegetett) gombot, akkor a telefon lezár. Ha megnyomod kétszer, akkor mást csinál, míg ha háromszor, akkor megint más funkciót hoz elő. Mindezt nehezíti Woz szerint, hogy ha együttesen lenyomjuk a hangerőszabályzó és bekapcsoló gombot. Ha pedig ugyanezt csináljuk, csak hosszan tartjuk nyomva, akkor megint egy új dolgot csinál, amitől Wozniak hócipője is kivan.

Egyébként jogos, amit az egykori társalapító mond, hiszen az Apple már-már annyi funkciót belezsúfol, hogy sokszor tényleg oda kell figyelnünk, hogy mit és hányszor nyomunk meg. Ugyanakkor az egyik legzavaróbb újdonsága az iPhone X-nek, hogy véletlenül is lehet vele képernyőfotókat készíteni, így többeknél gondot okoz a véletlenszerű Siri és hangerőszabályzoó gomb együttes megnyomása.

Számotokra mi a legidegesítőbb dolog az iPhone X-ben?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

14 hozzászólás

 1. Girjaman - 2018.02.01. 13:39

  Az ára….

 2. Frenky - 2018.02.01. 13:47

  Az iPhone X gyors de azon kívül semmi extra
  Pár hónapja használom de az arc felismerő 10bol 6x működik csak!
  Amikor fontos lenne nem jó kódot kér .
  Mert közel tartom magamhoz vagy messze esetleg sötét van(mert éjszaka nem 100%-os ez sem!) és az hogy hány cm van tőlem azt ne a telefon szabja meg hanem én! Viszont njncs fizikai gomb úgy nehéz macera feloldani
  Bank Aplikációk nem támogatják még csak max ujjlenyomatot ami itt nincs szóval gagyi egy egyszerű átutalás is iPhone X-en
  10ből max 3 de inkább 2db games támogatja a kijelzőt ezért illúzió romboló hogy a kijelző közepén nyomod a játékot ami ronda ennyi pénzért!
  Videó nézés: nekem tetszik ha ki nagyítva nézed a filmet videót de csak addig tudod úgy nézni amíg az ujaddal fogod a kijelzőt mert ha elengeded vissza ugrik
  A kijelző szemmel láthatóan szép de nem veszek észre semmit a 6s plus után sem!!!
  Viszont nagy a káva amit egy ilyen értékű mobil nem engedhetne meg!
  Portré mód még mindig béta (tele hibákkal)
  Lehetne meg sajnos sok roszat mondani rá
  Viszont joooo az aksija
  Zenét hallgatni és esetleg a lemerülő mobil töltést felejsd el! Mivel egy lyuk van alul
  Így vagy töltöd vagy headset van benne!

  Azt gondolom beetetés volt bár kemény Hadware de mégis tele hibákkal
  Sok év kell még az Apple nek hogy valami mait alkosson

  Mindezt úgy írom hogy használom a telefont eddig 6s plus volt az lassabb de stabilabb egyszerűbb volt!

 3. Éliás Zsolt András - 2018.02.01. 13:56

  Hogy drága!

 4. Bigyo - 2018.02.01. 14:39

  Frenky a nagy részével egyet ertek. Én is 6s+rol váltottam. Van hogy sokszor nem old fel a képernyőzár, de ez az elozo ujlenyomatnal is előfordult. Itt inkabb a reggeli fel szemem becsukta okoz gondot neki. Az hogy a játékok meg az alkalmazások nagy resze nem támogatja nem a telefon hibája. Brutal gyors es tenyleg kibír 1,5-2 napot pedig hasznalom rendesen. A kávát letojom, mert ha ennel kisebb lenne álandoan hozzá érnék es akkor meg azert lenne problema. Egyebkent valahogy be kell ragasztani a kijelzőt.

 5. Attila - 2018.02.01. 14:59

  Túlárazott!!! 256 gb.-os cirka 440 000 Ft. Egy telefonért?!

 6. X - 2018.02.01. 15:40

  Nem működik a vaku hidegben.

 7. Zoli - 2018.02.01. 16:53

  Én 7plust cseréltem le az X re.
  Nekem semmi gond a feloldásával. Érzékel mindig. Oldalt vagyok az ágyban úgy is.
  Az akksi idő tényleg jobb mint a 7+ üzem időnél is. Kamerával nincs különösebb gondom nekem megy a vaku hidegben. Portré mód béta de majd reméljük egyszer már nem az lesz. Pár nap kell hozza aztán megszokja az ember az új feloldását,gesztus vezerleseket…
  Összeségében jo kis telefon de az ára tényleg túl sok. Bár az új Samsung S9+ is ennyi fog lenni majdnem amit most adnak ki. Szóval kissé elvannak szállva a mobil iparban a csúcs készülékek ára!
  Amit nem szeretek benne az pedig az uveg hátlap vigyázni kell vele nehogy ossz törjön. A 7+ bírta a strapat jól ez már kétlem hogy úgy bírna…hamarabb megadná magát. :)

 8. Mat - 2018.02.01. 20:37

  Számomra az a legidegesítőbb, hogy 14. hete várom a megrendelt készüléket

 9. Kuris Istvánné - 2018.02.01. 20:49

  Szívesen kipróbálnám…..de számomra elérhetetlen!

 10. FtL - 2018.02.01. 22:40

  Szerintem hiba volt csak az arc alapú feloldással kiadni,nekem is 10 ből 6 az arány kb és nagyon bosszantó,az eddigi modelleknél a touch id 10 ből 10 alkalommal működött. Ennyi pénzért nem ezt vártam! Ha egy touch id befért volna a bekapcs gombba semmi bajom nem lenne vele. Ja a legutóbbi frissités óta ha befejezem a hívást a kijelző sötét marad és nem tudom letenni…előtte ilyen problémám nem volt…

 11. Tib - 2018.02.02. 00:21

  Én Cib-es alkalmazást használok,az támogatja a Face ID-t. Kitűnően működve…

 12. Frenky - 2018.02.02. 10:43

  Kedves Tib én is Cib bankos vagyok nem tudom neked milyen face Id támogat mert egyenlőre nem elérhető csak az újlenyomaf
  Amúgy amiket olvastam mindenkitől amiket leírtam igaz!
  Ár-értékben nagyon keveset kaptunk erősen fel túlzott a készülék ár
  Face Id gyakorlatilag beta verzió mert tele van hibákkal (tuch id jobb volt)
  Nem bántam meg mert erős gyors és jó az Aksi de sok minden másban még kezdetleges

 13. X - 2018.02.02. 18:28

  Zoli: milyen hidegben próbáltad a vakut? Én azt tapasztaltam, ha kiraktam a készüléket a hidegbe(-1 fok), akkor kis idő múlva(kb 10 perc) nem működött a vaku.
  A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, sőt a 8-asnál is. Először valami szoftveres problémára gondoltam, mivel a lámpa klasszul megy.

 14. Laci - 2018.02.03. 05:45

  Bejövő híváskor csak rezeg és kb 10 mp re rá írja ki hogy ki hív:(

Szólj hozzá Te is!