A Netflix lehet az Apple következő áldozata

HusztiD 2018.01.08. 13:55 Apple, Egyéb 1 db 242

flix

A Citi elemzői, Jim Suva és Asiya Merchant szerint esélyes, hogy az Apple az idei év folyamán felvásárolja a Netflix-et. A szakértők szerint egészen pontosan 40 százalék esélyt látnak az akvizícióra. Az Apple 220 milliárd dollár tőkével bír Trump adóreformjait követően, melynek nagyjából az egyharmadából megvásárolhatnák a streamszolgáltatót.

A hozzáértők szerint az Apple inkább másba fekteti a pénzét, minthogy hagyják, hogy az lecsípjenek belőle az adók. Ebből kifolyólag tovább folytatja felvásárlásait az Apple, s a következő nagy falat a Netflix lehet számukra, kiket 75 és 100 milliárd dollár körüli áron szerezhetik meg.

Ne feledjük, hogy ezek csak elemzői jóslatok, így arra szintén nagy az esély, hogy végül semmi sem lesz belőle. A szakértők szerint nem olyan rég a Disney érdeklődött a Netflix után, de ők inkább a Fox stúdió felvásárlásába fektették a tőkét. Valamint arról se feledkezzünk meg, hogy egyre több pletyka jön arról, hogy saját original sorozaton munkálkodnak az almások, így nem feltétlen biztos, hogy annyira rá vannak szorulva a Netflix-re, bár az biztos, hogy hatalmas felhasználói bázisra csapnának le az akvizíció által.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2018.01.08. 15:41

    Szerintem jobban járnak ha maguk próbálkoznak vásárlás helyett és mi is jobban járnánk – sajnálnam ha megvennék a netflix-et. Szörnyű, hogy ennyi mozgatható pénze van néhány cégnek…

Szólj hozzá Te is!