Ezek lesznek 2018 okostelefon trendjei

HusztiD 2018.01.03. 17:25 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 533

Screen-Shot-2560-11-07-at-10.45.52-PM

Az Apple az iPhone X-ben mutatta be legelsőnek a közel keret nélküli kialakítást. Nem ők voltak az elsők, kik előálltak eme megoldással, de ők azon vállalatok egyike, akik ebbe az irányba terelik a trendet 2018-ban a Sigmaintell Consulting elemzői szerint, hiszen az elkövetkezendő hónapok folyamán ez lesz a divat, s egyre több telefon csökkenti majd a kávát.

Mi több, a szakértők még azt is megkockáztatják, hogy idén 910 millió okostelefont szállítanak le világszerte a gyártók, ami 130 millióval lesz több, mint a 2017-es adatok. Úgy tűnik, hogy az AMOLED kijelzők szintén népszerűek lesznek, ugyanis az előrejelzések szerint az idei évben eladásra kerülő okostelefonok 75 százaléka rendelkezik majd ezzel a technológiával.

A közel kijelző keret nélküli kialakítás egyébként lehetővé teszi a gyártók számára, hogy még inkább a phablet kategóriába menjenek el. Az Apple anno az iPhone 6 korszakában, a Plus modellek bevezetésével lépett be ebbe a kategóriába, de mára a kisebb form faktorban helyt kapó nagyobb kijelzőké lesz a főszerep, mint az iPhone X esetében. Nyilván a közel káva nélküli kialakítás miatt nagyobb kijelzőméretet tudnak a telefonokba zsúfolni a gyártók.

Leginkább ezeket várják a Sigmaintell Consulting elemzői, de hogy pontosan mi vár még ránk, az csak az elkövetkezendő hónapok folyamán fog kiderülni. Szerintetek milyenek lesznek a trendek az idei év folyamán?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!