Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván az iHungary!

HusztiD 2017.12.24. 16:55 Egyéb, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 341

applecm

Már csak pár nap maradt hátra 2017-ből, lassan pedig ismételten elmondhatjuk, hogy eltelt egy újabb év. Ma szenteste van, holnap és azután karácsony, jövőhét vasárnap szilveszter, hétfőtől pedig egy újabb esztendő veszi kezdetét.

Az iHungary csapata ezúton köszöni minden egyes olvasójának, hogy nap mint nap velünk tartottatok a legfrissebb és legérdekesebb Apple hírekért. Akár csak az eddigi évek folyamán, 2017-ben nélkületek mindez nem valósult volna meg. Köszönjük szépen!

Az elkövetkezendő két nap folyamán az aktuális leértékeléseket fogjuk összeszedni, majd az ezt követő napok alkalmával minden érdekesebb hírről beszámolunk. Tapasztalatok alapján ilyenkor kevés érdemleges hír van, így a megszokott mennyiségnél kevesebb lesz az oldalunkon.

Természetesen várunk benneteket a következő évben is, jövőre immáron tizenegyedik éve (még leírni is sok(k)!) szolgálunk benneteket friss hírekkel. Eleinte ugyan iPhone orientált oldalként üzemeltünk, azonban az Apple termékek egyre szélesebb elterjedésével tovább bővültünk. Ezt az irányzatot folytatjuk, hogy minden fontosabb hírről, történésről és egyéb dolgokról értesüljetek.

Az iPhone X bemutatásával egy új korszak vette kezdetét az iPhone történelmében, így hamarosan mi is optimalizáljuk az iHungary alkalmazást, amely végre megkapja az iPhone X támogatottságot. Kérünk titeket, hogy legyetek türelemmel, amint aktuális lesz, írni fogunk róla.

Reméljük, hogy az elkövetkezendő napok mindenkinek békében, boldogságban fognak telni. Biztosan lesznek közületek, akik dolgoznak, így azon olvasónknak kitartást kívánunk. Akik pedig pihenéssel töltik az elkövetkezendő napokat, azok jól használják ki, hiszen hamarosan egy újabb izgalmas év veszi kezdetét.

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

 1. Atti - 2017.12.24. 22:48

  Buèk :-)

 2. Joci - 2017.12.25. 21:18

  Mi is köszönjük nektek a rengeteg munkátokat és minden jót kívánunk mi is az egèsz csapatnak.

  • HusztiD - 2017.12.27. 10:25

   Köszönjük szépen, viszont kívánjuk! :)

 3. Sagara - 2017.12.25. 23:23

  Köszönöm az iPhone X képernyő optimalizálást :)

  • HusztiD - 2017.12.27. 10:25

   Szívesen! :)

Szólj hozzá Te is!