Ismételten beelőzte az Apple a Samsungot

HusztiD 2017.12.01. 12:45 iPhone 1 db 448

iphone8colors

A Counterpoint egyik legújabb beszámolója alapján, az eladásokat vizsgálva az Apple-nek ismételten sikerült megelőznie a Samsung-ot. Legújabb felmérésük a harmadik negyedéves adatokat rejtik magukban, s ezúttal kizárólag az Egyesült Királyságra terjednek ki a számok.

A legutóbbi negyedévben az eladott új telefonok 34,4 százaléka volt valamilyen iPhone, míg további 34 százalékos szeletet tudhat magának a Samsung. Igaz csak 0,4 százalékos különbségről beszélünk az almások javára, azonban az elemzők megjegyezték, hogy míg az Apple a prémium telefonoknál dominál, addig a koreai gyártó minden árkategóriában megtalálható egy-egy készülékével. Angliában nagy népszerűségnek örvend az Android, s ezzel karöltve a Dél-koreai gyártó, így mindenféleképpen elismerésre méltó az almások legutóbbi teljesítménye.

A szakértők szerint a szeptember második felében megjelent iPhone 8 modellek nem igazán kavarták fel az állóvizet, így ezen eladásokat sem nagyon sikerült felhúzniuk. A Counterpoint szakijai szerint a legtöbb felhasználó a novemberben megjelent iPhone X-re várt, így majd csak a negyedik negyedéves adatok lesznek a legérdekesebbek, hiszen akkor mutatkozik meg a tényleges kereslet az új csúcskészülék iránt. Bár ezen adatokra leghamarabb csak következő év január végén, vagy február elején számíthatunk, miután megejtette aktuális pénzügyi konferenciáját a kaliforniai vállalat.

Szerintetek mennyire kavarja fel az állóvizet az iPhone X?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Robi - 2017.12.01. 15:35

    Ártól nem ír senki, hogy mától a Telenornál a havi számlával lehet fizetni az App Store , Iunes Store stb…

Szólj hozzá Te is!