Apple Today: ezúttal a rajzolókat helyezték előtérbe

HusztiD 2017.11.28. 11:56 Egyéb, iPad, Kiemelt hírek 0 db 228

ipad-apple-pencil

Az Apple mindig is nagy előszeretettel promózta azon előadókat és művészeket, akik az általuk gyártott termékekkel alkottak valami egészen újat. Mióta megjelent az iPad Pro, s vele együtt az Apple Pencil, azóta az almások nagyobb figyelmet szentelnek a rajzolóknak. Nem volt ez most sem másképp, hiszen az Apple oldalán az úgynevezett Urban Sketchers csapat 10 évfordulójára hívták fel a figyelmet.

Mit, vagy kiket nevezünk az úgynevezett Urban Sketchers-nek, avagy városi rajzolóknak? Az Urban Sketchers a művészek egy globális közössége, akik elkötelezték magukat az úgynevezett helyszíni rajzolás mellett. Ennek kapcsán a kaliforniaiak a dedikált oldalon négy különböző művészt jelöltek ki San Francisco, Hong Kong, Szingapúr és Berlin városából, s ugyanezen lokáción lévő Apple Store-okban iratkozhatnak fel az érdeklődők egy rövid ismertetőre/gyakorlatra az Apple Today oldalán, amit a kiemelt művészek fognak megtartani.

urban-sketchers_uma-kelkar_illustration_20171127

Az almások egyébként nem olyan rég indították az úgynevezett Apple Today szolgáltatásukat, melynek berkein belül kiválaszthatjuk a hozzánk közel lévő Apple Store-ok egyikét, s megnézhetjük, hogy milyen foglalkoztatásokat tartanak a közeljövőben. Itt rajzolástól kezdve a fotózáson át a zenélésig mindent megtalálhatunk, s ezen eseményeket egy-egy ismertebb előadó, avagy művész tartja a közönség számára.

Mivel nálunk Magyarországon nincs hivatalos Apple Store, így sajnos mi kimaradunk a jóból. Akit viszont érdekel az Apple Today kezdeményezés, az szétnézhet az oldalon, hogy milyen programok lesznek a közeli országok almás boltjaikban. Aki pedig ezen közeli Apple Store-ok egyikénél tartózkodik, annak mindig érdemes megnéznie az adott programokat, s ha lehetősége van, akkor elmennie egy eseményre.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!