Tim Cook elmondta véleményét az okosszemüvegekről

HusztiD 2017.10.12. 11:56 Apple, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 211

googleglassaugmentedreality-800x438

Tim Cook egy rövid interjút adott az Independent számára, ahol egy nagyon érdekes dolgot érintettek. Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple CEO-ja nem szeret olyan termékekről beszélni, melyek jelenleg még fejlesztés alatt állnak, azonban az AR téma kapcsán szó esett az okosszemüvegekről, amiről röviden elmondta véleményét.

Tim szerint ma nincs egy olyan okosszemüveg-technológia a piacon, amely megfelelően működne. Szerinte maga a lencse egy kijelző, amit megfelelő tartalmakkal kell feltölteni ahhoz, hogy minőségi terméket kapjon az ember. Ez pedig egy nagyon nehéz feladat, főleg úgy, hogy jelenleg még nem tart ott a technológia, hogy ezt minőségi kivitelben megalkossák.

Az Apple vezérigazgatója megjegyezte, hogy a vállalatuk sosem az első akar lenni egy-egy új technológia bevezetésén, hanem mindig arra törekednek, hogy a legjobbak legyenek. Ergo ezzel  burkoltan arra utalhat Tim, hogy hamarosan lesznek okosszemüvegek a piacon, de a vállalata biztosan nem lesz az elsők között, hiszen ők kivárják, hogy megfelelően kifejlesszék a technológiát, amely sokkal használhatóbb lesz, mint az első, kezdetleges próbálkozások.

Egyébként egy Apple okosszemüveg kapcsán korábban felmerültek bizonyos pletykák, de az utóbbi hónapok folyamán nem igazán hallatott magáról. Felehetően most is kísérletezik vele az Apple, de egyelőre ne várjuk azt, hogy belátható időn belül piacra dobnak egy hasonló terméket. Akkor talán, ha megfelelően kiforrja magát a technológia és Tim csapata látja annak a megfelelő alkalmazását a valóságban.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!