Hangulatos videó mutatja be milyen nagyszerű az iPhone X és 8 Plus új portrémegvilágítása

HusztiD 2017.10.02. 13:55 iPhone, Videók 0 db 236

maxresdefault

Az esti órákban új videót rakott fel YouTube csatornájára az Apple, amelyben nem mást, mint az újonnan bemutatott portrémegvilágítást mutatják be. Az új funkció egyedül az iPhone 8 Plus és a novemberben érkező iPhone X-re lesz elérhető. A 8 Plus esetében sajnos csak a hátlapi kamerával tudjuk az új funkciót kihasználni, de a csúcsmodellnél már az előlapi is tudni fogja köszönhetően a True Depth kamerarendszernek.

Magában a videóban igazából azt láthatjuk, hogy milyen fényhatású képek készíthetőek az új funkciónak köszönhetően. Lényegében ez a tavaly bemutatott portré mód tovább fejlesztett változata, ahol a telefon mind a két kamerát kihasználja a mélységéles képek készítésére. Korábban az ilyen munkálatokhoz komoly stúdió, vagy Photoshop tudás kellett, de az Apple-nek sikerült ezt leegyszerűsítenie az átlagfelhasználók számára, így az alapértelmezett kamera app által mondhatni bármikor igazán művészi képeket készíthetünk.

Fontos megjegyezni, hogy a portrémegvilágítás jelenleg még erősen béta állapotban van, így az elkövetkezendő iOS frissítésekkel lesz egyre jobb és jobb.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!