Megjelent az iOS 11, watchOS 4 és a tvOS 11 GM verziója

HusztiD 2017.09.13. 09:25 iOS, tvOS, watchOS 1 db 772

milanese-loop-apple-watch-bands

Ahogyan várható volt, a tegnap este megrendezett iPhone X event után az Apple nem sokkal később elérhetővé tette az iOS 11, watchOS 4 és a tvOS 11 GM, vagyis Golden Master kiadását. Ez voltaképp az a verzió, melyet a végfelhasználók is megkapnak a következő hét folyamán.

Már tényleg nem kell sokat aludnunk, hiszen az iOS 11, watchOS 4 és a tvOS 11 hivatalos megjelenése szeptember 19-én lesz. Korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve este 7 óra magasságában várhatóak a végleges megjelenések, de ekkor érdemes lesz várnunk, hiszen a nagy leterheltség miatt lassúak lesznek a letöltések. Legjobb, ha az ezt követő reggel állunk neki frissíteni, hiszen addigra általában már jóval kevesebben frissítenek.

A macOS High Sierra kicsit csúszni fog a többi kiadáshoz képest, de szerencsére nem kell rá sokat várni. Hivatalos információk alapján szeptember 25-től lesz elérhető, így onnantól kezdve a Mac tulajok egyaránt frissíthetnek. Sajnos GM verziót most nem adott ki belőle az Apple, de feltehetően a következő hét folyamán, a többi szoftverrel együtt érkezhet a Golden Master.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.09.13. 13:31

    Nekem csalodas hogy nem modositottak a kulalakon. Csak az LTE miatt feleslegesnek tartom a Series3-at de hogy sporthoz eleg lenne csak ezt vinni igy meggondolando.

Szólj hozzá Te is!