A Steve Jobs előadóteremben mutatkoznak be az idei évi újdonságok

HusztiD 2017.08.29. 11:56 Apple TV, Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 335

Apple-CEO-Tim-Cook

Az elmúlt napok folyamán idézőjelesen kiderült, hogy az Apple szeptember 12-én tartja meg az iPhone 8 event-et. Sajnos az Apple hivatalosan még mindig nem jelentette be az időpontot, azonban a Wall Street Journal egyik legújabb beszámolója újabb infókra ad következtetést.

Ha igazak a WSJ értesülései, akkor nem csak, hogy szeptember 12-én mutatják be a régóta várt iPhone 8-at, de egy egészen különleges helyszínen, a Steve Jobs előadóteremben. Kis híján kijelenthetjük, hogy az Apple Park már teljes egészében elkészült, így értelmetlen lenne kihagyniuk ezt az opciót. Ehhez kapcsolódóan érdemes a legutóbbi drónfelvételt megnézni, ahol az előadóterem is megmutatkozik.

Mit várhatunk? A mostani beszámoló szerint az Apple az iPhone 8 mellett nem csak a 7s modelleket mutatják be, hanem egyéb termékeket egyaránt. Nem okoz meglepetést a harmadik szériás Apple Watch, hiszen az lesz a másik fő termék, míg a következő az ötödik generációs, 4K képes Apple TV. Elviekben ezekről fog szólni a szeptember 12-i médiaesemény.

Ugyan az Apple hivatalosan még nem küldte ki az esemény meghívóit, így addig biztosra nem vehetjük az időpontot. Viszont azt szintén érdemes megjegyezni, hogy a Wall Street Journal sem igazán szokott kétes információkat leközölni, így ha minden igaz, akkor ezúttal sem lőnek mellé. Csupán kettő hét, és minden kiderül.

Ti milyen új terméket vártok leginkább?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Boxoló - 2017.08.29. 23:37

    Egy olyan pamut zoknit amiben nem izzad a làbam ;-p

Szólj hozzá Te is!