Ennyire pofonegyszerűen konfigurálható a HomePod

HusztiD 2017.08.28. 17:55 HomePod, Kiemelt hírek 0 db 235

homepod_display_full.jpg.og

Lassan egy hónapja annak, hogy kiszivárgott a HomePod szoftvere, melyből szinte minden fontosabb adatot megtudhattunk az iPhone 8-ról, valamint az Apple Watch 3-ról egyaránt voltak érdekes infók. Ezúttal viszont némileg fordult a kocka, ugyanis az iOS 11 hetedik bétájából derült ki pár újdonság magáról a HomePod-ról.

Szemfüles fejlesztők lényegében kihámozták a rendszerből, hogy milyen lesz az HomePod legelső beállítása. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a folyamat hasonló lesz, mint az AirPods esetében. Ha bekapcsoltuk az okoshangszórónkat, akkor a telefonunk vagy tabletünk egyből feldobja az opciót, hogy csatlakozzunk hozzá.

Ahogyan észlelte az iOS készülékünk a HomePod-ot, elsőnek ki kell választanunk Siri nyelvét. Amint ezzel megvagyunk, be kell írnunk egy négyjegyű hitelesítő kódot, majd ki kell választanunk, hogy melyik Apple ID-val osszuk meg a beállításainkat. Végezetül ki kell jelölni az otthonunkat, azon belül pedig, hogy melyik szobába helyeztük a hangszórót és készen is vagyunk.

A HomePod pontos megjelenéséről egyelőre semmit sem tudunk, csupán annyit, hogy valamikor az idei év végén érkezik. Elsőnek az úgynevezett első körös országokban lesz megvásárolható, jövőre pedig a többi országban egyaránt. Hogy hozzánk Magyarországra mikor érkezik, arról mit sem tudni. Feltehetően leghamarabb kora tavasszal kaphatjuk meg a HomePod-ot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!