Szakemberek szerint már nem ajánlott minősítést kapott a Surface Pro

HusztiD 2017.08.16. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek, Mac 0 db 321

microsoft_surface_pro_with_mouse

A Consumer Reports csapata egy nagyon érdekes dolgot csinált, ugyanis ajánlott minősítésből nem ajánlottba tették a Surface Prót.  Ugyebár a csapat azzal is foglalkozik, hogy mindig letesztel egy-egy terméket, majd elmondják arról a véleményüket, valamint kap egy ajánlott, vagy nem ajánlott minősítést.

Például az Apple MacBook Pro modelljei eddig mindig ajánlott minősítést kaptak az előző év kivételével. Amikor az Apple piacra dobta a Touch Bar-ral szerelt masinát, akkor a Consumer Reports szakijai nem ajánlott minősítést adtak neki, ugyanis szerintük nagyon macerás magának a gépnek a szerelhetősége.

Ezúttal pedig az almások riválisa, a Microsoft járt hasonlóképpen, ugyanis nem olyan régen még ajánlották a Surface Prót, azonban mostantól már nem. A szakik szerint a tablet nem igazán működik jól saját levehető billentyűzetével, így az kevésbé megbízható.

Ettől függetlenül érdemes szem előtt tartani, hogy a Microsoft nagy sikert aratott a Surface Pro családdal. Talán egy hátrányuk van, hogy egyáltalán nem nevezhetőek olcsónak. Viszont az árukért cserébe a felhasználók egy remek tablet-notebook kombót kapnak cserébe.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!