Könyvet adott ki az Apple

HusztiD 2016.11.16. 13:55 Apple, Apple Watch, iPad, iPhone, iPod, Mac 1 db 638

designed-by-apple-in-california-1

Mint derült égből a villámcsapás, úgy jelentette be az Apple, hogy saját könyvet ad ki. Az egyszerűen csak “Designed by Apple in California”-nek elnevezett könyvet tegnap jelentették be, a mai naptól pedig megvásárolható a kijelölt országokban. Sajnos Magyarországon egyelőre nem, de közelebbi EU-s országokban igen.

Magában a könyvben egyébként az Apple elmúlt 20 év folyamán megjelent termékeivel találkozhatunk, kezdve az 1998-as iMac-től a 2015-ben kiadott Apple Pencil-ig. Összesen 450 fotó van olyan nagyszerű almás produktumokról, mint az iPhone, iPod, vagy Apple Watch.

A kaliforniaiak nem bíztak semmit sem a véletlenre. A képeket Andrew Zuckerman készítette, majd összeválogatták a legjobbakat, amelyek végül helyt kaptak. Maga a könyv anyaga sem nevezhető átlagos minőségűnek, hiszen a hivatalos információk szerint egy speciálisan fűzött, ezüst széles lapokra nyomtatták egyedi eljárással a képeket.

A könyv két méretben érhető el 199 és 299 dolláros áron. Magáról az esetről Jony Ive beszélt egy japán dizájnnal foglalkozó vállalat számára, nem utolsó sorban pedig Steve Jobs emléke előtt tisztelegnek a Designed by Apple in California-val.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. FtL - 2016.11.16. 20:30

    Két méretben…? Miért? Aki 5s-t használ az kis könyvet vesz aki meg iPhone plust az nagyot? :)

Szólj hozzá Te is!