Mégsem DiCaprio játssza majd Steve Jobsot

Skarp 2014.10.03. 18:09 Apple, Egyéb, Kiegészítők 3 hozzászólás 551

dicaprio_kiemelt

A Trainspotting, a 28 Nappal később és a Gettómilliomos rendezője, Danny Boyle által dirigált, egyébként a Sony gyártásában készülő film kapcsán úgy tűnt, a színészzseni Leonardo DiCaprio játszhatja majd a techzsenit. Most azonban a Hollywood Reporter cikke alapján úgy tűnik, mégsem ő lesz a választott. Áprilisban került szóba először, s a szaksajtó gyorsan ráharapott, hiszen DiCaprio már dolgozott együtt Boyle-lal A part c. film forgatásakor.

A forgatókönyvet a nagyszerű Aaron Sorkin írja az Isaacson-féle életrajz nyomán, és a hírek szerint Steve életének három legfontosabb keynoteja előtti 30-30 perceket mutatja majd be valós időben, az alapító szemszögéből. A filmet eredetileg úgy tűnt, hogy a Harcosok klubját, a Zodiákust és a Social Networköt jegyző David Fincher rendezheti, aki még DiCaprio felmerülése előtt Christian Bale-t jelölte meg, mint elsődleges választottját. A Sonynak egyikük sem tetszett.

A Hollywood Reporter beszámolója szerint olyan színészeket vettek számba eddig a szerepre, mint Matt Damon, Ben Affleck vagy Bradley Cooper. Steve-et eddig két filmben játszották el, először az ország Carter dokijaként ismert Noah Wyle 1999-ben, A szilikonvölgy kalózaiban (sic!), és Ashton Kutcher pedig tavaly a Jobs-ban. Szerintetek melyik színész lenne a legalkalmasabb a szerepre?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Z - 2014.10.03. 22:23

    Noah Wyle nagyon jó volt a szerepben szerintem. Ráadásul megjegyezném, az, a 99-es film volt a legjobb, amit eddig a PC történelméről eddig láttam. Nem szépített a dolgokon semmit, nem nyalt be senkinek, úgy mutatta a dolgokat, ahogyan azok valószínűleg a valóságban is történhettek, ráadásul a többi szereposztás is nagyon jó volt szerintem. Ez a három keynote előtti 30-30 percet valós időben bemutató film, szerintem fele annyira se lesz érdekes, mint pl. a 99-es film volt, az “életrajz”-hoz meg nagyjából nulla köze lesz. Szóval, ha valaki tényleg Jobs életére kíváncsi, akkor a 99-es filmet tudom ajánlani az illetőnek, mert nagyon jó.

  2. Roland - 2014.10.04. 01:22

    Dicaprio:(

  3. Baro Marci - 2014.10.04. 03:05

    Barki, csak ne matt damon vagy a hulye haverja. Azok bohocok

Szólj hozzá Te is!