Bárcsak többet mondhatnánk – az Apple kiküldte a meghívókat

HusztiD 2014.08.29. 09:56 Apple, Egyéb, iPhone 3 hozzászólás 1 111

Még augusztus elején jött a hír, amely szerint az idei iPhone event szeptember kilencedikére esik. Annak ellenére, hogy hivatalos bejelentés eddig még nem történt, mindenki biztosra vette a dolgot, hiszen ez volt a legtutibb időpont a nagyobb hírportálok szerint. Tegnap késő este pedig az Apple kiküldte a meghívókat, amelyekben a szeptember 9-ei Keynote-ra invitálja meg a meghívottakat.

Maga a hivatalos kép ezúttal nagyon egyszerű lett, amelyből nehéz lenne következtetni. Az Apple logója csak részben látható, majd benne helyett kapott a 9.9.2014 dátum és mellette egy felirat, a “Bárcsak többet mondhatnánk” kifejezéssel. Valószínűleg ezzel a képpel akarják beharangozni a nagyobb iPhone közeledtét, hiszen egy nagyobb telefonra már kiférne az Apple logója, a mostaniakkal ellentétben.

Mire számíthatunk majd az iPhone 6 eventen? Először is bemutatják az új modelleket. Feltehetően egy 4.7 és egy 5.5 colos készüléket dob idén piacra az Apple. Ezen felül bemutatkozik az új A8-as processzor, amely az új telefonokat hajtja. Korábban arról is szóltak a pletykák, hogy zafírüveget kapnak a telefonok, majd volt olyan hír is, mely szerint csak a nagyobbik telefon kapja azt meg. A héten pedig pletyka szinten felmerült, hogy akár a régóta emlegetett iWatch-csot is bemutatják. Maradjatok velünk, hiszen hamarosan minden kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Fasirt - 2014.08.29. 11:46

    Rendben maradunk… Meddig kell meg? Mar mennem kene :-)

  2. Zoli - 2014.08.29. 13:18

    Nekem is. Lassan vege a munkanak!.:)

  3. Lvgaben - 2014.08.29. 22:50

    En mar elmentem, nem birtam tovabb! ;)

Szólj hozzá Te is!