Kiszivárgott a 4.7 colos iPhone 6 előlapja

HusztiD 2014.07.01. 13:02 Apple, iPhone 4 hozzászólás 2 186

Szinte minden hétre érkezik egy-egy olyan hír, amely az állítólagos iPhone 6 valamely alkotóeleméről szól. Az előző héten például kiszivárogtak a mérnöki minta-modellek, most pedig a 9to5Mac csapata kapott egy rakás képet Sonny Dickson-tól, amelyen elvileg a következő almás telefon előlapja látható.

Ezúton is érdemes megjegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valódi, vagy csak kitalált komponensről van szó. Ami biztos, hogy hasonlóan fog kinézni majd az iPhone előlapja, hiszen azt drasztikusan sosem változtatta még meg az Apple. A legújabb képeken egyébként a 4.7 colos modell előlapja látható fekete és fehér színben. Ha alaposan megfigyeljük, akkor két dolgot vehetünk észre: az egyik az előlapi FaceTime kamera és a szenzor felcserélése, a másik pedig a kerekített élek, amivel a telefon tényleg megfelel a korábbi iPod Touch féle dizájn pletykáknak.

Biztosat nem tudni egyelőre az Apple következő telefonjáról, de a szóbeszédek szerint idén két modellt kapunk, egy 4.7 és egy 5.5 colos modellt. Szinte biztosra vehetjük, hogy az új A8-as processzort kapja meg mindkét készülék, ugyanakkor jobb kamerát is kapnak majd. Ha mindez nem volna elég, akkor a pletykák bizonyos része arról is szólt, hogy zafírüveggel érkezhetnek meg a telefonok, de egyelőre nem tudni, hogy csak a nagyobbik, avagy mindkét modell megkapja-e azt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Molnár László - 2014.07.01. 17:41

  ???

 2. Ibrick - 2014.07.01. 18:05

  Biztos forrásból tudom, hogy a hátlapja agyagból lesz.
  Új kamerát kap és megoldották, hogy a kiégetett agyag (szerkesztő: népies néven iTégla) egy speciális szemmel nem látható bevonatot kap, hogy a kamerát ne zavarja a tégla por. A kijelző mérete 5,5″ lesz ami kuriózum, hisz a tégla gyártásnál ez egy miniatűr méret. Na de ugye ez a XXI-ki század.

 3. Milan - 2014.07.01. 18:06

  Szerintem A7X proci lesz benne,hisz az iPad Air nem kapta meg az A7X procit,igy majd megkapja az iPhone.
  Én tuti nem váltok 5S-ről,majd talán 6S-re.

 4. Tomi - 2014.07.01. 23:29

  Szerintem nem lesz nagyobb a méret. Marad 4″. Egyrészt a szélesség a billentyűzet miatt, a magasság meg azért mert ezzel a szélességgel hülyén néznek ki a magasabb iPhone. Nemhinném hogy az Apple kiad egy szélesebb telefont hogy az embereknek teljesen kényelmetlen legyen a szélesebb billentyűzet a mostani után.

Szólj hozzá Te is!