Városnézés – rejtett mód az iOS 8 bétáiban

HusztiD 2014.06.20. 16:00 Apple, iOS 2 hozzászólás 551

Az iOS 8 bemutatása előtt volt egy pár hír, mely szerint az Apple térképszolgáltatása tovább fog bővülni. Sajnos ennek a bejelentésére nem került sor, hiszen nem történt nagyobb volumenű frissítés a programot illetően, de azért így sem maradunk újdonságok nélkül. Ha valaki figyelmes volt, akkor a prezentáció egyik diáján észrevehette a City Tours funkciót, mely segítségével körbejárhatjuk az adott város nevezetességeit.

Egy fejlesztőnek, Pierre Blazqueznek sikerült előhoznia ezt a rejtett funkciót, melyet az alábbi videóban láthattok. A lényege, hogy az adott várost némileg jobban megismerjék az emberek. Ezt a 3D-s térkép nézettel valósították meg az Apple programozói, így az adott helység nevezetességein körbekalauzol az minket. Sajnálatos módon egyelőre csak kevés város támogatott, ám valószínűleg az elkövetkezendő hónapok során tovább bővülnek majd azok. A jelenleg körbejárható városok a következőek: Róma, Stockholm, Barcelona, New York, Paris, Glasgow, Cape Town, Perth, Bordeaux és természetesen San Francisco.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. csab2 - 2014.06.20. 18:24

    Kedves HusztiD! Kérlek, ne használd már állandóan az “egy” határozatlan névelőt! Köszönöm!

  2. MacKo - 2014.06.20. 20:34

    Eleinte en is utaltam, hogy csak tukorforditott cikkek vannak itt, de legalabb orulj neki, hogy valaki leforditja neked apa.

Szólj hozzá Te is!