Gondok az első generációs Apple TV-vel is

Skarp 2014.04.20. 20:56 Apple, Egyéb 4 hozzászólás 840

Nagyon úgy tűnik, hogy a legelső szériás Apple set-top-boxok elvesztették az iTuneshoz való kapcsolódás képességét és ez világszerte gondot okoz a felhasználóknál. Egy igen hosszú, a tulajdonosok panaszait gyűjtő Apple Discussions fórumtopik tanúsága szerint az egész április 17-én kezdődött és azóta is tart. – adta hírül a MacRumors.

A tegnap éjjel még zavartalan volt a hozzáférésem az iTunes Storehoz. Reggel óta az “Itunes nem elérhető” üzenetet kapom, és miután kihúztam a készüléket a hozzáférésem teljesen eltűnt, leszámítva a mozitrailereket. – írja egy panaszos.

A felhasználók végigzongorázták az ilyenkor szokásos dolgokat: újraindítást, visszaállítást, diagnosztikai próbákat, de semmi sem állította vissza a kapcsolatot. A kezdeti időpont nagyjából egybeesik az iOS 6-os FaceTime zavarokkal, így az ember joggal gondolhatna valami asztal alatti átalakításra, ami mindkét szolgáltatást érintette.

Néhányan arra tippelnek, hogy a zavarok a Heartbleed buggal állhatnak kapcsolatban, annak ellenére, hogy az Applenél korábban tagadták, hogy bármelyik “kulcsszolgáltatást” érintené az SSL-probléma, de nem adtak bővebb magyarázatot arra,  hogy mégis miket értenek ezek alatt. Arról azonban nem érkezett semmi tájékoztatás, hogy vissza lesz-e állítva a szolgáltatás és ha igen mikor. Az első generációs Apple TV 2007 januárjában jött ki és egészen 2010 szeptemberéig maradt forgalomban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

 1. Dene - 2014.04.20. 21:11

  Nálam harmadik generációnál is hasonlók vannak mostanában!

 2. Pintyo - 2014.04.21. 11:15

  Minden tokeletesen mukodik! (Legujabb generacios Apple TV)

 3. The Count - 2014.04.21. 19:59

  Micsoda exclusive szolgáltatás. Ezért tényleg megéri egy vagyont kifizetni.
  Ez az eredménye h mindenbe csak belekapnak…

 4. Chapuisat - 2014.04.22. 21:49

  35e volt a vadi új Apple tv. Nem neveznêm vagyonnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Szólj hozzá Te is!