Az LG felelhet majd az iWatch kijelzőiért

Dan 2013.10.30. 19:23 Apple, Pletykák 3 hozzászólás 997

Meg nem erősített források szerint az LG szállíthatja majd az Apple régóta pletykált okosórájának kijelzőit.

Már a tárgyalások is megkezdődtek az Apple és az LG között, legalábbis ezt véli tudni The Korea Herald című napilap. A lap nem hivatalos információk szerint úgy tudja, az Apple minden bizonnyal jövőre  megjelenő iWatch okosórájába szánt kijelzőket – nem túl meglepő mód – nem a Samsung, hanem az LG biztosítja majd. A források szerint erre a legkézenfekvőbb magyarázat az az, hogy a Samsung nemrég piacra dobott saját Galaxy Gear órájának vélhetően nem szívesen állítana konkurenciát, így minden különösebb magyarázat nélkül nem kíván kooperációra lépni a dél-koreai gyártó a cupertino-iakkal.

A lap azt is írja, hogy bár névtelen forrásai nem említik az iWatch kifejezést, a szó beszédek szerint minden jel egy hordozható flexibilis kijelzővel bélelt elektronikai eszközre utal, ráadásul az Apple igencsak pozitívan vélekedik az LG-ről, így tulajdonképpen semmi sem akadályozná az együttműködést.

Hogy valóban így lesz-e, egyelőre nem tudni, az azonban már biztos, hogy jövőre egy vadonatúj eddig nem forgalmazott termékkategóriával jelentkezik majd az Apple, Tim Cook ugyanis nemrég hivatalosan is bejelentette.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

3 hozzászólás

  1. RuckoTK - 2013.10.30. 22:14

    Várjuk már :))

  2. Cydie - 2013.10.30. 22:51

    Vajon (ha lesz) iTv, vajon honnan rendeli? Hát LG-től! És ennek csak örülnék, ha mozgás érzékelőt, hangvezérlőt, 4K-t, 3D-t is beletenné, nem kérdés hogy tarolna(okosfunkció alap). Akkor lenne teljes az 5D (ezt az elnevezést anno az Apple levédette, ami egy egész lakást lefedő hálózat, iKészülékek között, ennek elengedhetetlen része a TV, számomra).

  3. Marosi - 2013.10.30. 23:37

    Cydie szerintem is ilyesmiről van szó, azért is lenne akkor millio feletti az ára..

Szólj hozzá Te is!