Népszerű magyar újítás: útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény iOS-re optimalizálva

Helme 2013.09.26. 15:12 Apple, Programok 7 hozzászólás 2 005

Előtted van az, hogy amikor céges útjaid során szállsz ki az autóból és már nyúlsz is a mobilodhoz, hogy elindítsd a fizetős parkolást? És az, hogy hó végén állandóan Rajtad van a nyomás, hogy össze kéne kamuzni valami hihető útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt excelben szórakozva?

A RoadRecord mobil útnyilvántartó alkalmazása megszabadít a rabszolgaságból!

Ha már a mobilod a kezedben van a parkolás miatt, ha éppen liftezel az ügyfélhez vagy vársz a titkárságon, akkor üres idődben miért ne rögzíthetnéd iPhone-odon plusz egy gombnyomással az útnyilvántartásodat is? Utazó üzletkötők is egyre többet használnak táblagépet: ezen jegyzetelnek, leveleznek, fotóznak, prezentálnak és ki tudja mit megold még az iPad vagy az iPad mini!

Ha már kézben van, miért ne ezen rögzítsük az útnyilvántartást is?

Semmi akadálya, egy gombnyomással időbélyegesen és GPS koordinátákkal ellátott hiteles útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt lehet készíteni! Feltételezzük, hogy az asztali RoadRecord útnyilvántartó programodban már vannak adatok (rögzített partnerek, utazási célok), melyet a felhő megoldásukon keresztül szinkronizálhatsz le az alkalmazásba.

Innentől kezdve ha egy partneredhez megérkezel, az alkalmazás a GPS segítségével felismeri, hogy melyik partnerednél vagy, és felajánlja nyugtázásra a partnert, az időpontot, és az utazás célját! Ha benzinkútnál tankolsz, akkor még meg kell adni a km óra állását, a tankolás árát és mennyiségét – és ennyi az egész!

A ma megjelent legújabb, iOS7-re is optimalizált frissítésben pedig még a hó végi km óra állását is lehet rögzíteni! Ezeket az appban felvett – és visszaszinkronizált – adatokat az asztali útnyilvántartó program úgynevezett fix pontként fogja kezelni, szükség szerint (kényelmesen, nagy képernyőn) ezt lehet szerkeszteni – pl. egyéb utakat hozzáadni – és már nyomtathatod is a NAV-biztos útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet!

Ugye milyen egyszerű?

RoadRecord útnyilvántartó app (AppStore Link) RoadRecord útnyilvántartó app
Fejlesztő: RoadRecord.hu Szolgaltato es Kereskedelmi Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

7 hozzászólás

 1. Phoenix - 2013.09.26. 21:35

  Ez egy komoly segítség! :-)

  • Barazsy Ákos - 2013.09.29. 18:35

   Igen, aki tudja és érti, hogy mivel jár ez, az értékelni is tudja…. Köszi!

 2. Csabee - 2013.09.28. 01:20

  A nav kijatszasara jo lehet, viszont a profi szolgaltatasok tobbet tudnak nala es hitelesebbek is!

  • Barazsy Ákos - 2013.09.29. 18:34

   Ugyan már mondd meg, hogy mi ebben a NAV kijátszása, hogy a holt frankó adatokat veszed fel?

   És melyik útnyilvántartó program profibb a RoadRecord-nál, mert arra is kíváncsi lennék!

  • Barazsy Ákos - 2013.09.29. 18:42

   Norbika, ez a trollkodás nem ciki már neked? Nincs más dolgod?

 3. Pepe - 2013.09.28. 22:26

  Okosan van (vagy lesz) androidra is. Nem jellemző hogy a csóringer futároknak, loholó üzletkötőknek szifonjuk legyen. Talán Nokia vagy max egy androidos teló. A főnök helyett meg úgyis a titkárnő dolgozik!

  • Barazsy Ákos - 2013.09.29. 18:38

   Igen, van Androidra is, benne van a videóban. Amúgy sohasem tudhatod, ma már a gyerekek kezében is sokszor iPhone van (mondjuk szerintem is túlzás ez), hogy melyik platformot választod az inkább érzelmi kérdés mint racionális. Amúgy egyre kevesebb főnök engedheti meg magának, hogy titkárnő dolgozzon, sok helyen van leépítés… de azért jogos az észrevétel!

Szólj hozzá Te is!