Vadonatúj Thor-játék készül a Gameloft gondozásában

Dan 2013.09.07. 16:54 Apple, Játékok 1 db 849

A hamarosan mozikba kerülő Thor: The Dark World kapcsán készíti a film okostelefonokra és táblagépekre optimalizált hack and slash típusú akciójátékát a Marvel.

A Gameloft-al közösen fejleszti a Thor: The Dark World még idén mozikba kerülő film iOS-re optimalizált játékváltozatát a Marvel, mely a stúdió előzetes tervei szerint a világpremierrel egy időben, novemberben jelenik meg.

A játékot fejlesztő Gameloft szerint (és az előzetesben látottak alapján) akcióból egészen biztosan nem szenvedünk majd hiányt, ráadásul a stúdió közleményéből az is kiderül, hogy a játék alaptörténete szorosan kötődik majd a filmben látottakhoz, így számos ismerős hely, köztük például Asgard is egészen biztosan visszaköszön majd.

A Marvel-Gameloft gondozásában készülő újdonság megjelenését illetően egyelőre csupán annyi derült ki, hogy iPhone-ra és iPad-re is egészen biztosan elérhető lesz majd, de az alkalmazás áráról (vagy arról, hogy esetleg ingyenes lesz-e) még semmilyen konkrétumot nem közöltek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. kp27 - 2013.09.08. 13:04

    jó lesz

Szólj hozzá Te is!