Készíts Te is animációs filmet, itt a Disney Action!

Dan 2013.08.28. 21:12 Apple, Programok 2 hozzászólás 1 167

Nemrégiben kiadta iOS rendszerekre szánt legújabb alkalmazását a Disney, mellyel akár mi magunk is szereplői lehetünk az általunk rendezett  klipeknek.

A Disney hamarosan boltokba kerülő legújabb konzolos újdonságának apropóráján nemrégiben kiadta a játékhoz tartozó első letölthető alkalmazást is, mellyel rövid animációs klipeket készíthetünk a Disney-filmek jól ismert szereplőivel.

Az ingyenes alkalmazás a kiterjesztett valóság reprezentálásán alapuló megoldást használja: csak indítsuk el a felvételt, majd néhány másodperc elteltével láthatjuk, hogyan kel “életre” például a hihetetlen családból ismert Mr. Irdatlan, Jack Sparrow, vagy a Szörny RT. Sulley-ja. Az így elkészített kis filmekkel pedig nem csak rendezői, hanem akár részesei is lehetünk az általunk rögzített képmozaikoknak, melyeket megoszthatunk a Facebook-on, a Youtube-on, elküldhetjük e-mailben, de természetesen a készülékünkre is lementhetjük.

A hivatalosan augusztus 14-én debütált iPhone-ra, iPad-re és iPod touch-ra letölthető alkalmazás néhány napja számos hibajavításon és teljesítmény optimalizáláson esett át, mellyel alaposan javítottak a felhasználói élményen (iPhone 4-en például jelentősen csökkent a videó elkészítéséhez szükséges idő). Az alkalmazás mint említettük ingyenes, de az első indításnál a választható karakterek közül csak egy áll a rendelkezésünkre, így a többit le kell töltenünk, csakúgy mint a hozzájuk tartozó animációkat. Ezek közül egyébként néhányat alapból megkapunk, míg a maradékot megvásárolhatjuk vagy a különböző feladatok teljesítése után kiválthatjuk.

Disney Action! (AppStore Link) Disney Action!
Fejlesztő: Disney Electronic Content, Inc.

Besorolás: 9+3

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

2 hozzászólás

  1. Blabla - 2013.08.28. 23:16

    ez szuper meg minden ,de tudjátok az icloudban most mindenki számára elérhetö az iWork bétája , bárki kiprobálhatja , talán megér eggy cikket hogy mindenki tudjon rola :)

  2. Phoenix - 2013.08.29. 10:25

    …és milyen jól működik!!;-)

Szólj hozzá Te is!