Ősszel érkezhet az új Infinity Blade

Dan 2013.08.04. 15:01 Apple, Játékok 4 hozzászólás 532

Több kiszivárgott részlet szerint már javában fejlesztik a népszerű iOS játék harmadik és egyben vadonatúj epizódját. A játék még hónapokkal ezelőtt bejelentett Dungeons névre hallgató változatának fejlesztését a múlt hónapban hivatalosan is leállították, azonban több kiszivárgott részlet szerint már javában készül a hihetetlen népszerűségnek örvendő Infinity Blade soron következő epizódja – írja az iDownloadBlog, egy a játék fejlesztői által kiszivárogtatott dokumentumra hivatkozva.

A nem hivatalos információt megszellőztető dokumentumot az Infinity Blade fejlesztése mögött álló stúdió egyik alkalmazottja szivárogtatta ki, – feltehetően véletlenül – amikor is saját LinkedIn profiloldalán frissítette az aktuális munkakörével járó feladatait. A dokumentumon szereplő “Infinity Blade 3 for the iPhone” címből pedig már könnyen kitalálható, hogy nagy valószínűséggel ezen a néven jelenik majd meg a kiadó újdonsága.

A Chair Entertainment és az Epic Games kooperáció által készített Inifity Blade volt az első olyan iOS platformra fejlesztett játék, amelyet már az újabb generációs mobilkészülékekre optimalizált Unreal Engine 3 egy speciális változata hajt. A játék 2010-es decemberi megjelenését követően, az App Store történetének egyik leggyorsabban értékesített alkalmazása lett, mely a megjelenést követő négy nap alatt valamivel több mint 1,5 millió dollárt termelt. Az Infinity Blade 3 megjelenésének időpontját őszre valószínűsítik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg az SZTE másodéves kommunikáció valamint mobil és közösségi média szakos hallgatója. Tech őrült és apple fanatikus. #wannabejournalist.

4 hozzászólás

 1. Dénes - 2013.08.04. 15:23

  En szemely szeerint nagyon orulnek egy harmadik resznek :) az eddig megjelent 2 is nagy favorit

 2. Sváb Norbert - 2013.08.04. 16:13

  Nagyon jó :).

 3. Ikaruga - 2013.08.04. 18:30

  Jobban örültem volna a dungeonnek. Az lehetett volna az ios Diabloja. Az első kettő részt szét játszottam, mindent kiszedtem belőle amit csak lehet de egy idő után hihetetlenül monotonná váltak. Félek a harmadik ugyanezt hozza majd és nem nagyon jönnek újdonságok. (vagy nagyot fog szólni mert nem rókabőr lesz) meglátjuk…

 4. Peti - 2013.08.04. 21:49

  Én is nagyon örülök csak az a baj hogy a Plants vs zombie-t is még júniusra ígérték!:/

Szólj hozzá Te is!